Aikuisten harrastevoimistelu

VOIMISTELURYHMÄ 20+v 30+v 40+v...


Syyskausi 22.8.-12.12.2023

Tiistaisin klo 19-20 Jumppala

Onko voimisteluajoistasi jo aikaa, mutta palo voimisteluun elää edelleen?

Lähde mukaan voimistelemaan – kehitä kuntoa, koordinaatiota, kehonhallintaa ja nauti musiikin mukana voimistelullisista sarjoista.

Mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä ilman aiempaa taustaa voimistelusta. Tunti sisältää alkuun lämmittelyn, jossa kehitetään samalla koordinaatiota, voimaa ja liikkuvuutta. Tunnin kruunaa erilaiset voimistelulliset ohjelmapätkät, joita harjoitellaan kauden aikana.

Tunnin sisältö elää osallistujien mieltymysten mukaan tutustuen monipuolisesti voimisteluun ja kehon erilaisiin liikekieliin.

Ryhmällä on mahdollisuus halutessa osallistua seuran sisäisiin näytöksiin ja tapahtumiin.

Pääasia on kuitenkin nauttia voimistelun ilosta hyvässä ja rennossa hengessä.

Ohjaajana Ella Valtonen

ella.valtonen@turunurheiluliitto.fi

TELINEVOIMISTELU

RYHMÄT 18+v JA 40+v


Lisätietoa saat painamalla tästä.

Telinevoimistelu on koko kehon liikuntaa. Telinevoimistelu parantaa liikkuvuutta ja tasapainoa, sekä vahvistaa lihaksia ja luustoa. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu alkuverryttely, harjoittelu telineillä sekä loppuvenyttelyt. Aiempaa kokemusta telinevoimistelusta ei tarvita, tervetuloa treenaamaan kanssamme!

Aikuisten telinevoimisteluryhmät ovat suunnattu 18 - n.40 -vuotiaille naisille ja miehille. Ryhmät 18+ ja 40+ vuotiaat. Telinevoimisteluharrastusta voi jatkaa myös vanhemmalla iällä. Jaostossamme voimistelee "Jäykät pojat"  65+ kilpaileva ryhmä, joka harjoittelee aamupäivisin Pekka Ahon johdolla. 

 AIKUISAKRO

Lisätietoa saat Painamalla tästä

Paikka ja aika selviää myöhemmin

Aikuisakro on akrobatiavoimisteluryhmä kaiken ikäisille aikuisille. Ryhmä harjoittelee 1 krt/vko 1h kerrallaan. Ryhmässä harjoitellaan akrobatiavoimistelun lajitaitojen alkeita hauskaa pitäen. Harjoituksissa harjoitellaan myös keskivartalon voimaa ja hallintaa.