Paavot

Paavot on miesten oma ryhmä, jolla on tehokas ja monipuolinen ohjelma. Tule pitämään itsestäsi huolta ja nostamaa kuntoasi hyvässä porukassa! Kausisuunnitelman näet sivupalkista. Voit tulla tutustumaan kertamaksulla 8€ tai voit ostaa kausikortin tästä.

Mitä Paavojen treenit pitävät sisällään?

 • Kehonhuoltoa venyttelemällä ja kiertämällä: Tunti on luonteeltaan rauhallinen ja siinä keskitytään kehon vetreyttämiseen kierroilla,avauksilla ja  venytyksillä. 
 • Pumpilla lihakset töihin: LesMills Bodypump tunnilla tehdään lihaskuntoliikkeitä levypainotangon kanssa, jonka painot on säädeltävissä kaiken ta­soisille liikkujille.
 • Kuntopiiri: Nimensä mukaisesti tunnilla tehdään monipuolisia lihaskuntoliikkeitä ja sykkenkohotuksia kiertoharjoitteluna pisteeltä pisteelle. Tunnin teho on helposti jokaisen liikkujan säädeltävissä ja on taatusti rankka myös himoliikkujalle.
 • Core+Steppi
  Tunti jaetaan kahteen osaan, jossa ensimmäisessä osassa tehdään keskivartolotreeniä, joka vahvistaa keskivartalon lihaksia, parantaa ryhtiä ja kohottaa kuntoa levypainon, kuminauhan ja oman kehon painolla. Toinen osa tehdään laudan kanssa; tuttuja steppiaskelluksia jossa kohotetaan sykettä ja kuntoa.
 • Tehotreeni
  Tehotreeni jaetaan alkulämmittelyyn, cross fit tyyliseen kiertoharjoitteluun, jäähdyttelyyn ja notkeuden ja liikkuvuuden harjoittamiseen. Saadaan erilaista treeniä koholle, uusia ärsykkeitä sekä tehdään liikunnasta monipuolisempaa!
 • Body
  Body on toiminnallinen lihaskuntotunti, jossa yhdistyvät voima-, liikkuvuus- sekä tasapainoharjoitteet. Tunnilla käytetään omankehonpainoa sekä Jumppalan laajaa välineistöä, esimerkiksi kiekkoja, kuminauhoja, jättipalloja ja step-lautoja.

Jokaisen tunnin lopussa on venyttelyosio, jonka pituus määräytyy tunnin sisällöstä riippuen.
Tunnille tarvitset mukaan joustavat liikuntavaatteet, sisätreenikengät, hikipyyhkeen, vesipullon ja rennon iloisen mielen.