Paavot

Paavot on miesten oma ryhmä, jolla on tehokas ja monipuolinen ohjelma. Tule pitämään itsestäsi huolta ja nostamaa kuntoasi hyvässä porukassa! Voit tulla tutustumaan kertamaksulla 8€ tai kausikortti sisältää koko kauden kerrat. 

Syyskausi alkaa 21.8.2022. Kausisuunnitelman näet tästä

Mitä Paavojen treenit pitävät sisällään?

  • LesMills Bodypump tunnilla tehdään koko keholle lihaskuntoliikkeitä levypainotangon kanssa, jonka painot on säädeltävissä kaiken ta­soisille liikkujille.
  • Kuntopiiri: Nimensä mukaisesti tunnilla tehdään monipuolisia lihaskuntoliikkeitä ja sykkenkohotuksia kiertoharjoitteluna pisteeltä pisteelle. Tunnin teho on helposti jokaisen liikkujan säädeltävissä ja on taatusti rankka myös himoliikkujalle.
  • Tehotreeni jaetaan alkulämmittelyyn, cross fit tyyliseen kiertoharjoitteluun, jäähdyttelyyn ja notkeuden ja liikkuvuuden harjoittamiseen. Saadaan erilaista treeniä koholle, uusia ärsykkeitä sekä tehdään liikunnasta monipuolisempaa!
  • LIIT on intervalliharjoittelun muoto, jossa treeni tehdään juuri niin rauhallisella tahdilla kuin itsestä parhaalta tuntuu. Silti treeni parantaa kestävyyskuntoa, eli mm. arjessa jaksamista, sekä metaboliaa. LIIT-treeni koostuu monipuolisesti kehoa rasittavista liikkeistä painottaen hyviä keskivartaloa, selkää ja jalkoja kehittäviä liikkeitä. Mukana treenissä on myös tasapainoa, notkeutta ja kehon kokonaisvaltaista toimintakykyä parantavia liikkeitä.  
  • Kehonhuolto: Tunti on luonteeltaan rauhallinen ja siinä keskitytään kehon vetreyttämiseen kierroilla, avauksilla ja venytyksillä.
  • Äijäjumppa -lihaskuntotreeni: Tehokas koko kropan treeni.

Jokaisen tunnin lopussa on venyttelyosio, jonka pituus määräytyy tunnin sisällöstä riippuen.
Tunnille tarvitset mukaan joustavat liikuntavaatteet, sisätreenikengät, hikipyyhkeen, vesipullon ja rennon iloisen mielen.