Avoimet työpaikat

Lasten ja nuorten tuntiohjaaja

Järjestämme monipuolisesti lasten ja nuorten harrastetunteja toimipisteessämme Jumppalassa, sekä koulujen liikuntasaleissa. 

Pääohjaajan tehtäviin kuuluu tunnin suunnittelu, valmistelu ja ohjaus, sekä tarvittaessa lasten vanhempien informointi. Apuohjaajan tehtäviin kuuluu tunnin valmisteluissa avustaminen ja tunnin aikana pääohjaajan apuna toimiminen. Harrastetunnit ovat iltaisin ja niitä voi ohjata esim. opiskelujen tai muun työn ohella. 

Oletko kiinnostunut lasten ja nuorten harrastetuntien ohjauksesta tai apuohjauksesta? 

Yhteydenotot

voimistelukoordinaattori@turunurheiluliitto.fi 

Liikunnallisten syntymäpäivien ohjaaja

Järjestämme lasten liikunnallisten syntymäpäiviä Jumppalassa ja Vasaramäen koululla. Työ sisältää asiakasperheiden palvelua, liikunnan ohjaamista lapsiryhmille, sekä syntymäpäivien etukäteisvalmisteluja, ja jälkijärjestelytehtäviä. Työ edellyttää asiakaspalvelutaitoja, lapsiryhmän ohjaamisen taitoja, kykyä työskennellä itsenäisesti (apuohjaajan kanssa), sekä iloista ja reipasta asennetta. Syntymäpäiviä järjestetään perjantai-iltaisin, sekä viikonloppuisin.

Syntymäpäivien kulkuun ja eri teemojen ohjaamiseen perehdytetään työhön tullessa. Lisätietoa syntymäpäivistä osoitteessa https://www.voli.fi/liikunnalliset-syntymapaivat/.

Yhteydenotot

mari.vuorenmaa@turunurheiluliitto.fi 


Aikuisten ryhmäliikunnanohjaaja 

Haemme liikunnallisia ja energisiä ryhmäliikunnanohjaajia, sekä LessMills-lisenssejä omaavia ohjaajia. Tämän hetken tuntitarjontaamme voit tutustua Tuntikuvaukset sivustolla. 

Yhteydenotot

mari.vuorenmaa@turunurheiluliitto.fi 


Tet/työ-harjoittelija

Hei koululainen tai opiskelija! Onko sinulla tulossa työelämään tutumisviikko,-jakso tai työharjoittelu? Meillä Turun Urheiluliiton voimistelu- ja liikuntajaostossa pääsee tutustumaan monipuolisiin urheiluseurassa työskentelevien ja liikunnanalan ammattilaisten työtehtäviin. 

Yhteydenotot

jenni.jeromaa-alho@turunurheiluliitto.fi