Avoimet työpaikat

Iltapäiväkerhon ohjaaja

Oletko valmistunut kasvatus- ja ohjausalalle, lähihoitajaksi tai onko sinulla muu soveltuva koulutus? 

Järjestämme perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaa Syvälahden monitoimitalossa.

Kaikkien ohjaajien perustehtäviin kuulu mm. lasten perustarpeista huolehtiminen, välipalan järjestäminen, läksyjen teossa avustaminen, lasten vanhempien kanssa asiointi ja iltapäiväkerhon tilojen järjestyksestä huolehtiminen. Työtunnit noin 25h/vko. 

Ota yhteyttä: marianne.arvola@turunurheiluliitto.fi

Lasten ja nuorten tuntiohjaaja

Järjestämme monipuolisesti lasten ja nuorten harrastetunteja toimipisteessämme Jumppalassa, sekä koulujen liikuntasaleissa. 

Pääohjaajan tehtäviin kuuluu tunnin suunnittelu, valmistelu ja ohjaus, sekä tarvittaessa lasten vanhempien informointi. Apuohjaajan tehtäviin kuuluu tunnin valmisteluissa avustaminen ja tunnin aikana pääohjaajan apuna toimiminen. Harrastetunnit ovat iltaisin ja niitä voi ohjata esim. opiskelujen tai muun työn ohella. 

Oletko kiinnostunut lasten ja nuorten harrastetuntien ohjauksesta tai apuohjauksesta? 

Ota yhteyttä: jenni.jeromaa-alho@turunurheiluliitto.fi

Aikuisten ryhmäliikunnanohjaaja 

Haemme liikunnallisia ja energisiä ryhmäliikunnanohjaajia, sekä LessMills-lisenssejä omaavia ohjaajia. Tämän hetken tuntitarjontaamme voit tutustua Tuntikuvaukset sivustolla.

Ota yhteyttä: jenni.jeromaa-alho@turunurheiluliitto.fi

Perheliikunnan ohjaaja

Oletko kiinnostunut perheliikunnan ohjaamisesta?

Haemme innostavaa ja ammattitaistoista ohjaajaa suositulle vauvabic tunnille. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus perheliikunnasta ja/tai liikunnan ohjaukseen liittyvät koulutukset.

Tämän hetken tuntitarjontaan voit tutustua tästä.

Ota yhteyttä: jenni.jeromaa-alho@turunurheiluliitto.fi

Tet/työ-harjoittelija

Hei koululainen tai opiskelija! Onko sinulla tulossa työelämään tutumisviikko,-jakso tai työharjoittelu? Meillä Turun Urheiluliiton voimistelu- ja liikuntajaostossa pääsee tutustumaan monipuolisiin urheiluseurassa työskentelevien ja liikunnanalan ammattilaisten työtehtäviin. Järjestämme myös iltapäivätoimintaa, jonne myös otamme harjoittelijoita. 

Ota yhteyttä: jenni.jeromaa-alho@turunurheiluliitto.fi