Kilpa-aerobic

Turun Urheiluliitto on yksi Suomen Voimisteluliiton yhdeksästä huippuvoimistelu-seurasta!

Voimisteluliitto myöntää huippuseura -sertifikaatin ammattimaiseen huippuvoimisteluun panostavalle seuralle.

Turun Urheiluliiton kilpa-aerobicin toiminta tarjoaa mahdollisuuden edetä voimistelijan omien tavoitteiden mukaisesti kansainväliselle huipulle saakka! 


Tervetuloa mukaan 

kilpa-aerobiciin!

Kilpa-aerobic on vaativaa ja korkealla intensiivisyydellä tapahtuvaa liikkumista musiikkiin suorittaen vaaditut, haastavat vaikeusosaelementit. Kilpa-aerobicissa kilpailusarjassa täytyy osoittaa luovuutta täydellisesti integroituna kaikkiin vaadittaviin vaikeusosiin, musiikkiin ja ilmaisuun. Sarja yhdistää elementtejä aerobicista ja voimistelusta musiikin, tanssin ja koreografian kanssa.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Kilpa-aerobic kehittää fyysistä voimaa, notkeutta, koordinaatiota sekä äärirajoille ulottuvaa aerobista kestävyyttä yhdessä suorituksessa. Aerobic on kiinnostavaa ja esteettisesti miellyttävää katsottavaa. Kilpa-aerobicissa kilpaillaan seuraavissa luokissa: miehet yksilö, naiset yksilö, parit, joukkueet (kolme henkilöä) ja ryhmät (viisi henkilöä).


Kansainvälinen voimisteluliitto FIG (Federation Internationale de Gymnastique) määrittää säännöt ja on ainoa kilpa-aerobic liitto jonka Kansainvälinen Olympiakomitea on hyväksynyt.

Tutustu voimisteluliiton kilpa-aerobicin lajiesittelyyn!Seuraa meitä:

Instagram

@aerobicfactory

Facebook

Aerobicfactory