Voimistelu

Ninjagym, Freegym
Ninjagymissä ja Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset.
Tunnit ovat lapsille ja nuorille suunnattu harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja.

Voimistelukoulut I ja II
"Juokse, laukkaa, hypi, tasapainoile, kieri, tee kuperkeikka."  Voimistelukoulussa harjoitellaan voimistelunperustaitoja välineiden kanssa, musiikin tahtiin ja hauskojen leikkien lomassa. Tiesitkö, että kuperkeikan voi oppia ensin tekemällä kilpikonnakelluntaa, tai käsiseisontaa voi harjotella tekemällä "lahjapaketin" seinää vasten? 

Voimistelukoulussa liikkuminen on iloinen asia! Siellä jokaisella lapsella on oikeus harjoitella omien taitojensa mukaisesti. Voimistelukoulussa luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin niin kilpalajin pariin kuin esim. voimistelun, tanssin tai Freegymin harrasteryhmään.

Voimistelukoulutunneilla on käytössä Suomen Voimisteluliiton laatimat voimistelun alkeis- (taso I) ja alkeisjatkopassit (tasoII). 

Telinekoulut I ja II

I TASO toimii alkeistasona. Tunneille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta telinevoimistelusta. Tunneilla käydään läpi voimistelun perusteita ja opitaan ryhmässä toimimista. Tästä on hyvä aloittaa telinevoimisteluharrastus! I TASOlla suoritetaan seuran Temppumerkistövihon tasoa I.

II TASO toimii alkeisjatkotasona. Tunneilla edellytetään telinevoimistelun perusteiden hallintaa. Nopeat oppijat ja perusliikkeet hallitsevat voivat siirtyä suoraan mukaan tälle tasolle. II TASOlla suoritetaan seuran Temppumerkistövihon tasoa II.