Teemakuvaukset

Joukkuepelit: Vauhdikkaissa peleissä leikitään erilaisia joukkuepelejä sopivalla vaikeustasolla lasten ikään nähden. Pelejä voivat esimerkiksi olla erilaiset pallopelit ja viestit tai esimerkiksi pesän- ja hännän ryöstö -leikkejä sekä oma puoli puhtaaksi -leikkiä. 

Kaupunginvalloitus -peli: Esteitä ja piilopaikkoja täynnä oleva kaupunki. Kaksi joukkuetta, yhteensä kuusi piilotettua aarretta. Vastustavan joukkueen alueella juostessasi joudut väistelemään polttavia ohjuksia. Jos ohjus polttaa sinut, joudut palaamaan oman joukkueesi alueelle hakemaan uuden elämän. Kumpi joukkue löytää aarteet ensimmäisenä?

Leikkivarjo: Leikkivarjoa heilutellaan yhdessä, hitaasti ja nopeasti, sekä eri välineiden kanssa (pallot, hernepussit). Varjon alla ja päällä leikitään erilaisia leikkejä. Saadaanko leikkivarjo muuttumaan karuselliksi tai sirkusteltaksi? 

Musiikkiliikunta: Liikutaan ja leikitään musiikin tahdissa, eri tyylisiä musiikkeja käyttäen, ja välineitä (mm. huivit) hyödyntäen.

Välinesirkus: Kokeillaan erilaisia välineitä radan muodossa (pallot, vanteet, nauhat, diabolot), joilla voi jonglöörata ja temppuilla.  

Tanssi: Revitellään iloisella fiiliksellä, ja laitetaan hiki pintaan! Tanssitaan vaihtelevan musiikin, tanssillisten leikkien ja mielikuvituksen avulla. Liikutellaan omaa kehoa luovasti eläytyen musiikin tahdissa, ja tehdään helpoista tanssiliikkeistä lyhyt tanssisarja.

Temppurata: Vauhdikkaalla temppuradalla kiipeillään puolapuissa, lasketaan liukumäkeä, hypitään trampoliinilla, loikitaan, pompitaan, tasapainoillaan, harjoitellaan kuperkeikkaa ja muita temppuja erilaisten patjojen ja välineiden avulla. Temppurata vaihtelee synttäriohjaajan mukaan. Yli 8-vuotiaille voi toivoa varauksessa haastavampaa Freegym rataa. (kuvissa alla)