Tuntikuvaukset

Vauvabic
Vauvabic tunneilla äidit saavat perusjumppaa vaihtuvien teemojen (keppijumppaa niskalle, pallojumppaa keskivartalolle, steppiä reisille jne.) mukaan. Välineitä monipuolisesti hyödyntävä tunti kaikille, joilla synnytyksestä on kulunut vähintään 2 kuukautta. Liikkeiden toteutuksessa ollaan ajateltu niin raskauden aiheuttamia muutoksia äitien kehoissa kuin tunnilla mukana olevia lapsiakin. Vauvan hoito ja imettäminen on tunnilla sallittu.

Babypumppi
Babypumppi, tunti jolla käydään  koko keho läpi helpoilla lihaskuntoliikkeillä samalla vauvasi kanssa seurustellen ja leikiten, oman harkinnan mukaan painona käyttäen. Babypumppi on hikistä ja hauskaa!

Perhesirkus n.3-6v (aikuinen-lapsi)
Perhesirkus on 3–6-vuotiaiden lasten ja heidän vanhempiensa hauska yhteinen harrastus. Sirkuksessa harjoitellaan akrobatian perusteita, rakennetaan ihmispyramideja, jongleerataan, pelleillään, leikitään, tasapainoillaan, tehdään yhdessä sirkusesityksiä ja pidetään hauskaa! Samalla opitaan kuin huomaamatta ohjeiden kuuntelemista, kärsivällisyyttä ja ryhmässä toimimista. Toiminta sopii kaikille liikkumisesta ja perheen yhteisestä tekemisestä kiinnostuneille.

Perhetouhula 0-3v (aikuinen-lapsi)

Perhetouhulassa saa liikkua ja tutustua erilaisiin liikuntavälineisiin omassa tahdissa.

Jumppasalissa on temppurata jonka välineet ovat vapaassa käytössä. Lisäksi on tarjolla ohjattu n.20 min liikuntatuokio n.10.30. Tuokioon osallistu-minen on vapaaehtoista, koska toiminta eri salissa.

Tuokiossa teema vaihtelee ja luvassa mm. leikkivarjoa, huiveja, liikuntaleikkejä sekä musiikkiliikuntaa. Tuokiot aina alkavat laululeikillä ja loppuvat rauhoittumiseen.

Toiminta on suunnattu alle 3-vuotiaille vanhemman kanssa yhdessä. 4-5 -vuotiaat sisarukset ovat myös tervetulleita mukaan.

Tervetuloa touhuamaan!

Kertamaksu 4€ / perhe

Jumpalassa on lastenhoitopöytä, potta, jääkaappi, mikro sekä syöttötuoleja!

 

Perhetouhulan kausisuunnitelma syksy 2019

2.8 & 9.8                   Huivit ja soittimet

16.8 & 23.8               Leikkivarjo

30.8 & 6.9                 Musiikkiliikunta ja nauhat

13.9 & 20.9               Pallot

27.9 & 4.10               Liikuntaleikit

11.10                        Muotopalat

18.10                       Syysloma     

25.10                        Hernepussit

1.11                         Halloween naamiaisdisco

8.11 & 15.11             Leikkivarjo

22.11                        Toiveleikit ja -välineet

29.11                        Pikkujoulut