Tuntikuvaukset

Vauvabic
Vauvabic tunneilla äidit saavat perusjumppaa vaihtuvien teemojen (keppijumppaa niskalle, pallojumppaa keskivartalolle, steppiä reisille jne.) mukaan. Välineitä monipuolisesti hyödyntävä tunti kaikille, joilla synnytyksestä on kulunut vähintään 2 kuukautta. Liikkeiden toteutuksessa ollaan ajateltu niin raskauden aiheuttamia muutoksia äitien kehoissa kuin tunnilla mukana olevia lapsiakin. Vauvan hoito ja imettäminen on tunnilla sallittu.

Babypumppi
Babypumppi, tunti jolla käydään  koko keho läpi helpoilla lihaskuntoliikkeillä samalla vauvasi kanssa seurustellen ja leikiten, oman harkinnan mukaan painona käyttäen. Babypumppi on hikistä ja hauskaa!

Perhetouhula 0-3v (aikuinen-lapsi)

Perhetouhulassa saa liikkua ja tutustua erilaisiin liikuntavälineisiin omassa tahdissa.

Jumppasalissa on temppurata jonka välineet ovat vapaassa käytössä. Lisäksi on tarjolla ohjattu n.20 min liikuntatuokio n.10.30. Tuokioon osallistu-minen on vapaaehtoista, koska toiminta eri salissa.

Tuokiossa teema vaihtelee ja luvassa mm. leikkivarjoa, huiveja, liikuntaleikkejä sekä musiikkiliikuntaa. Tuokiot aina alkavat laululeikillä ja loppuvat rauhoittumiseen.

Toiminta on suunnattu alle 3-vuotiaille vanhemman kanssa yhdessä. 4-5 -vuotiaat sisarukset ovat myös tervetulleita mukaan.

Tervetuloa touhuamaan!

Kertamaksu 4€ / perhe

Jumpalassa on lastenhoitopöytä, potta, jääkaappi, mikro sekä syöttötuoleja!

Perhetouhulan kausisuunnitelma