Edustusurheilijat

Turun urheiliitolla on upea edustus voimisteluliiton miesten telinevoimistelun maajoukkuetoiminnassa!

Lisäksi osa huipulle tähtäävistä voimistelijoistamme kuuluu Turun seudun urheiluakatemiaan.

Turun seudun urheiluakatemia

Turun Seudun Urheiluakatemia on yksi Suomen urheiluakatemioista. Urheiluakatemiassa tehdään yhdessä työtä suomalaisen huippu-urheilumenestyksen parantamisessa, osaamisen kasvattamisessa ja urheilun arvostuksen lisäämisessä.  Turun Seudun Urheiluakatemian yhteistyökumppaneita ovat Suomen Olympiakomitea, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Turun seudun oppilaitokset, Turun kaupunki, Turun seudun kunnat, lajiliitot ja alueen seurat.

Varmistamme, että urheilijoilla on kansainvälisen vertailun kestävä päivittäisvalmennus ja toimintaympäristö. Lahjakkaat nuoret voivat saavuttaa oman potentiaalinsa urheilussa. Kansainvälisesti menestyviä urheilijoita ja joukkueita on enemmän. Toimimme eettisesti kestävästi. Koulutus ja siviiliuraan valmistautuminen hoidetaan vastuullisesti ja suunnitelmallisesti. 


Turun seudun urheiluakatemian "Turku Team"-projekti

Projektin tavoitteena on tukea perusasteen viimeisten luokkien ja yläkoulun ensimmäisten luokkien nuoria motivoituneita voimistelijoita matkalla kohti huippuvoimistelua.


Voimisteluliiton miesten telinevoimistelun valmennusjärjetelmä

Suomen Voimisteluliiton miesten telinevoimistelun valmennustoiminnan tavoitteena on kehittää ja ylläpitää suomalaista valmennusjärjestelmää, joka luo edellytykset kansainväliseen menestykseen.

Valmennusjärjestelmän kivijalkana on seuroissa tapahtuva valmennustoiminta, josta noustaan maajoukkuerinkeihin. Leiritoimintaa toteutetaan Kuortaneen urheiluopistolla.

Miesten telinevoimistelun maajoukkuetoiminta kattaa alle 14v. poikien maajoukkueen, nuorten A-, ja B-maajoukkueet, sekä miesten A- ja B-maajoukkueet.