Maajoukkuevoimistelijat

Poikien alle 14v maajoukkue

Vincent Mattson (Turun seudun urheiluakatemia)

Valtteri Elo (Turun seudun urheiluakatemia)

Viljami Ranki (Turun seudun urheiluakatemia)


Nuorten B-maajoukkue

Alex Tukiainen (Turun seudun urheiluakatemia, Tehoryhmä)

Aleksi Koivunen (Turun seudun urheiluakatemia)

Iiro Lehtisalo (Turun seudun urheiluakatemia)

Niilo Nikkola (Turun seudun urheiluakatemia)


Miesten B-maajoukkue

Leo Lehtinen (Turun seudun urheiluakatemia, Tehoryhmä)


Poikien alle 14v maajoukkue

Poikien maajoukkueeseen valitaan vuosittain voimistelijat tammikuun testileirin yhteydessä. Testattavina asioina ovat mm. lajitaidot, liikkuvuus, fysiikka. Maajoukkuevalintoihin vaikuttaa testien lisäksi myös aikaisemmat kilpailutulokset. Valinnat tehdään asiantuntija-arvioihin ja leirin testituloksiin perustuen.


Nuorten maajoukkue

Nuorten A- ja B-maajoukkueen kokoonpano päivitetään vuosittain tammikuussa. Valinnat perustuvat edellisen vuoden kilpailuituloksiin. 

Voimistelija voidaan nostaa maajoukkueryhmään myös vuoden aikana, jos hän ylittää jonkin asetetuista maajoukkuekriteereistä.


Miesten maajoukkue

Miesten A- ja B-maajoukkueen kokoonpano päivitetään vuosittain tammikuussa. Valinnat perustuvat edellisen vuoden kilpailutuloksiin. 

Voimistelija voidaan nostaa maajoukkueryhmään myös vuoden aikana, jos hän ylittää jonkin asetetuista maajoukkuekriteereistä.


Turun seudun urheiluakatemia

Turun Seudun Urheiluakatemia on yksi Suomen urheiluakatemioista. Urheiluakatemiassa tehdään yhdessä työtä suomalaisen huippu-urheilumenestyksen parantamisessa, osaamisen kasvattamisessa ja urheilun arvostuksen lisäämisessä.  Turun Seudun Urheiluakatemian yhteistyökumppaneita ovat Suomen Olympiakomitea, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Turun seudun oppilaitokset, Turun kaupunki, Turun seudun kunnat, lajiliitot ja alueen seurat.

Varmistamme, että urheilijoilla on kansainvälisen vertailun kestävä päivittäisvalmennus ja toimintaympäristö. Lahjakkaat nuoret voivat saavuttaa oman potentiaalinsa urheilussa. Kansainvälisesti menestyviä urheilijoita ja joukkueita on enemmän. Toimimme eettisesti kestävästi. Koulutus ja siviiliuraan valmistautuminen hoidetaan vastuullisesti ja suunnitelmallisesti.