Maajoukkuevoimistelijat

Maajoukkue B-miehet

Leo Lehtinen⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ (TSUA tehoryhmä)


Maajoukkue B-Nuoret

Aleksi Koivunen (TSUA Turku Team)


Maajoukkue B-nuoret haastajaryhmä

Noel Pop (TSUA tehoryhmä)

Alex Tukiainen (TSUA tehoryhmä)


Maajoukkue Alle 14v Pojat

Iiro Lehtisalo (Poikien MJ alle 14v. Vauhtiryhmä, TSUA Turku Team)

Vincent Mattson (TSUA Turku Team)


Poikien alle 14v maajoukkue

Poikien maajoukkueeseen valitaan vuosittain voimistelijat tammikuun testileirin yhteydessä. Testattavina asioina ovat mm. lajitaidot, liikkuvuus, fysiikka. Maajoukkuevalintoihin vaikuttaa testien lisäksi myös aikaisemmat kilpailutulokset. Valinnat tehdään asiantuntija-arvioihin ja leirin testituloksiin perustuen


Nuorten maajoukkue

Nuorten maajoukkueen kokoonpano päivitetään vuosittain tammikuussa. Valinnat perustuvat edellisen vuoden kilpailuituloksiin. Nuorten maajoukkueen valintakriteerit löydät materiaalipankista.

Voimistelija voidaan nostaa maajoukkueryhmään myös vuoden aikana, jos hän ylittää jonkin asetetuista maajoukkuekriteereistä.


Miesten maajoukkue

Miesten maajoukkueen kokoonpano päivitetään vuosittain tammikuussa. Valinnat perustuvat edellisen vuoden kilpailutuloksiin. Miesten maajoukkueen valintakriteerit löydät materiaalipankista.

Voimistelija voidaan nostaa maajoukkueryhmään myös vuoden aikana, jos hän ylittää jonkin asetetuista maajoukkuekriteereistä.


Turun seudun urheiluakatemian "Turku Team"-projekti

Projektin tavoitteena on tukea perusasteen viimeisten luokkien ja yläkoulun ensimmäisten luokkien nuoria motivoituneita voimistelijoita matkalla kohti huippuvoimistelua.