Muut edustusvoimistelijat

Turun seudun urheiluakatemiaan kuuluvat voimistelijat, jotka eivät tällä hetkellä ole mukana voimisteluliiton maajoukkueryhmissä.


Miehet (Yli 18v.)

Juho Kanerva

Leo Lehtinen

Aku Paananen

Nikolas Alho


Nuoret (14-17v.)

Jaakko Mantila

Niklas Peltoniemi

Alex Tukiainen

Noel Pop

Roope Holmberg

Aapo Varjokumpu


Pojat alle 14v.

Niilo Nikkola (TSUA Turku Team)


Turun seudun urheiluakatemia

Turun Seudun Urheiluakatemia on yksi Suomen urheiluakatemioista. Urheiluakatemiassa tehdään yhdessä työtä suomalaisen huippu-urheilumenestyksen parantamisessa, osaamisen kasvattamisessa ja urheilun arvostuksen lisäämisessä.  Turun Seudun Urheiluakatemian yhteistyökumppaneita ovat Suomen Olympiakomitea, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Turun seudun oppilaitokset, Turun kaupunki, Turun seudun kunnat, lajiliitot ja alueen seurat.

Varmistamme, että urheilijoilla on kansainvälisen vertailun kestävä päivittäisvalmennus ja toimintaympäristö. Lahjakkaat nuoret voivat saavuttaa oman potentiaalinsa urheilussa. Kansainvälisesti menestyviä urheilijoita ja joukkueita on enemmän. Toimimme eettisesti kestävästi. Koulutus ja siviiliuraan valmistautuminen hoidetaan vastuullisesti ja suunnitelmallisesti. 


Turun seudun urheiluakatemian "Turku Team"-projekti

Projektin tavoitteena on tukea perusasteen viimeisten luokkien ja yläkoulun ensimmäisten luokkien nuoria motivoituneita voimistelijoita matkalla kohti huippuvoimistelua.