Muut edustusvoimistelijat

Turun seudun urheiluakatemiaan kuuluvat voimistelijat, jotka eivät tällä hetkellä ole mukana voimisteluliiton maajoukkueryhmissä.


Miehet (Yli 18v.)

Leo Lehtinen (Kerttulin urheilulukio)

Roope Holmberg (Kerttulin urheilulukio)

Aapo Varjokumpu (Kerttulin urheilulukio)

Noel Pop (Kerttulin urheilulukio)


Nuoret (14-17v.)

Jaakko Mantila (Kerttulin urheilulukio)

Niklas Peltoniemi (Kerttulin urheilulukio)


Pojat alle 14v.

Valtteri Elo (Vasaramäen alakoulu, liikuntalinja)


Turun seudun urheiluakatemia

Turun Seudun Urheiluakatemia on yksi Suomen urheiluakatemioista. Urheiluakatemiassa tehdään yhdessä työtä suomalaisen huippu-urheilumenestyksen parantamisessa, osaamisen kasvattamisessa ja urheilun arvostuksen lisäämisessä.  Turun Seudun Urheiluakatemian yhteistyökumppaneita ovat Suomen Olympiakomitea, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Turun seudun oppilaitokset, Turun kaupunki, Turun seudun kunnat, lajiliitot ja alueen seurat.

Varmistamme, että urheilijoilla on kansainvälisen vertailun kestävä päivittäisvalmennus ja toimintaympäristö. Lahjakkaat nuoret voivat saavuttaa oman potentiaalinsa urheilussa. Kansainvälisesti menestyviä urheilijoita ja joukkueita on enemmän. Toimimme eettisesti kestävästi. Koulutus ja siviiliuraan valmistautuminen hoidetaan vastuullisesti ja suunnitelmallisesti. 


Turun seudun urheiluakatemian "Turku Team"-projekti

Projektin tavoitteena on tukea perusasteen viimeisten luokkien ja yläkoulun ensimmäisten luokkien nuoria motivoituneita voimistelijoita matkalla kohti huippuvoimistelua.