Maksuinfo

Kevät ja Kesä 2023

Mahdolliset maksuinfoon liittyvät kyselyt valmennuspäällikölle Annukka Almenoksalle annukka.almenoksa@turunurheiluliitto.fi 

Seuran jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu laskutetaan kerran kalenterivuodessa yhteen lajijaostoon. Mikäli harrastat Turun Urheiluliitossa esimerkiksi voimistelua ja yleisurheilua, niin jäsenmaksu maksetaan vain kerran urheilijan "ykköslajin" jaostoon. Tiedota asiasta ryhmän joukkueenjohtajaa. Jäsenmaksu laskutetaan vuoden alussa tai heti seuran toimintaan liittymisen jälkeen.

Jäsenmaksu 2023

Alle 15-vuotiailta 20e ja yli 15-vuotiailta 30e

Kausimaksu

Ryhmän kausimaksuun sisältyy ryhmän normaalin harjoitussuunnitelman mukaiset harjoitustapahtumat. Kausimaksu laskutetaan pääosin kahdessa erässä. 

Kausimaksuja ei palauteta voimistelijan poissaolojen tai kesken laskutuskauden lopettamisen vuoksi, tai jos harjoituksia ei voida järjestää seurasta riippumattomista syistä. 

Seuran jäsenmaksu, kilpailulisenssi, vakuutus, mahdolliset oheistreenit esim. baletti tai tramppapuisto, aamuvalmennus ja muut tapahtumat kuten treenipäivät, leirit, kilpailut ja yms. eivät sisälly kausimaksuun.

Kausimaksun laskutuskaudet

Kevät (tammi-toukokuu)

Kesä (kesä-elokuu)

Syksy (syys-joulukuu)

Jos osallistumista ei peruuteta kauden 1. harjoitukseen mennessä katsomme että lapsi osallistuu ryhmän toimintaan ja lasku tulee maksaa. Ilmoita perutuukset TOIMISTOON voli@turunurheiluliitto.fi 

Esivalmennus-, Taito- ja Harrastekilparyhmät

Krt./vk.KevätKesä
2krt/vk280€140€
3krt/vk320€160€
4krt/vk360€180€Kilparyhmät

Krt/vkKevätKesä
3krt/vk380€200€
4krt/vk400€220€
5krt/vk.430€250€
6-7krt/vk-280e
8-10krt/vk..-300€

* Kesäkaudella, jos ryhmällä on tauko harjoituksien välissä (esim 30min-1h lounastauko) yhden harjoituspäivän aikana on kyse kahdesta eri harjoituskerrasta. 

* Voimistelijan perheet sitoutuvat voimistelijan ryhmän harjoitussuunnitelmaan koko kalenterivuoden ajalle.Aamuvalmennus (Koulujen toimintaviikot)

Aamuvalmennus ei sisälly kausimaksun piiriin. Aamuvalmennusta järjestetään valikoiduille voimistelijoille koulujen toimintaviikkoina. Koulujen loma-aikoina aamuvalmennusta ei järjestetä. Aamuvalmennuksella ei voi korvata voimistelijan ryhmän normaaleja harjoituksia.

Aamuharjoituksiin osallistuu osa huipulle tähtäävistä voimistelijoista. Aamuvalmennuksen kausimaksu on edullinen, koska tämä on yksi toimialan tukimuodoista huipulle tähtääville ja jo pidemmälle edenneille kilpavoimistelijoille. 

Aamuvalmennuksen kausimaksu on 60€ 

Muut mahdolliset kustannukset

 • Lisenssi ja kilpaurheilun kattava vakuutus
 • Toimialan viralliset harjoitus- ja kilpailupuvut
 • Toimialan edustusasu
 • Mahdolliset ryhmäpuvut
 • Oheisharjoittelu esim. baletti, tramppaparkin sisäänpääsy yms.
 • Varusteet esim. remmit, räpsät, kuminauhat, yms.
 • Omavalintaisten sarjojen koreografiat
 • Toimialan harjoitusleirit ja treenipäivät
 • Voimisteluliiton leiritykset
 • Kilpailumatkat
 • Yms.

Yllä listatut "muut mahdolliset kustannukset" ovat yksilöllisiä. Lisätietoa kustannuksista saat ryhmän joukkueenjohtajalta.


Kilpailu- ja Staramaksut

Kilpailu- ja staramaksu koostuu järjestäjän ilmoittamasta osallistumismaksusta (toimiala maksaa summan järjestäjälle), sekä toimialan laskusosuudesta, jolla katetaan valmentajien, ja tuomarien/arvien kuluja. 

Järjestäjän ilmoittaman osallistumismaksun suuruus vaihtelee tapahtumakohtaisesti, ja ne on ilmoitettu kilpailu-/starakutsussa, joka löytyy kisanetistä.

Toimialan laskutusosuus kilpailuihin/stara tapahtumaan osallistumisesta 

(Laskutusosuudella katetaan valmentajien ja tuomarien/arvien kuluja)

Luokkakilpailut/Stara tapahtumat Turussa: 10e/kilpailu

Luokkakilpailut/Stara tapahtumat ulkopaikkakunnalla: 20e/kilpailu

Muiden kuin yllä mainittujen kilpailutapahtumien laskutusosuudet ovat tapahtumakohtaisia, ja ne tiedotetaan erikseen. Esimerkiksi. SM-kilpailut, näyttö- ja karsintakilpailut, Voimistelupäivät, Voimisteluliiton mestaruuskilpailut, Gymnastrada ja ulkomailla tapahtuvat kilpailut.

Peruutusehdot

Peruutukseen vaaditaan lääkärintodistus, mikäli tapahtuman ilmoittautumisaika on umpeutunut. Lääkärintodistus toimitetaan ryhmän vastuuvalmentajalle, joka hoitaa peruutuksen tapahtuman järjestäjälle. Peruutuksesta koituvat järjestävän tahon kulut ovat tapahtumakohtaisia, ja ne laskutetaan voimistelijan perheeltä sellaisenaan. Järjestävän tahon peruutusehdot ovat tapahtumakohtaisia. MTV:n toimiala ei veloita yllä olevien ohjeiden mukaisesti tehdystä peruutuksesta toimialan laskutusosuutta.


Toimialan sisäiset treenipäivät

Osalla kilparyhmistä on kauden aikana treenipäiviä. Nämä eivät kuulu kausimaksun piiriin. Treenipäivän hinta on 10e/pv. Mikäli ryhmältä on kauden aikana peruutettu harjoituksia, voidään treenipäivä järjestää korvaavana harjoituksena ilman 10e/pv maksua. Ryhmän vastuuvalmentaja ohjeistaa jojoa ennen treenipäivää mahdollisista kustannuksista, ja jojo tiedottaa kustannukset ryhmän voimistelijoiden perheille, sekä seuran laskutukseen.

Treenipäivän hinta ei sisällä ruokailuja, ylimääräisiä oheisharjoitteita esim. balettia, tramppaparkin sisäänpääsyä tai mahdollisia ylimäääräisiä valmentajia yms kuluja.

Peruutusehdot

Treenipäivät sisältyvät ryhmän harjoistussuunnitelmaan, johon perheet ovat sitoutuneet. Hyvitykset treenipäivien poissaoloista vain lääkärintodistusta vastaan. Mahdolliset poikkeustapaukset keskustellaan etukäteen ryhmän vastuuvalmentajan ja valmennuspäällikön kanssa.


Toimialan sisäiset harjoitusleirit

Toimialan sisäiset harjoitusleirit eivät kuulu kausimaksun piiriin. Harjoitusleirien maksut ovat leirikohtaisia ja tiedotetaan erikseen.

Peruutusehdot

Peruutusehdot ovat leirikohtaiset ja tiedotetaan erikseen.


Voimisteluliiton maajoukkueryhmien leiritykset

Voimisteluliiton maajoukkueryhmien (A-miehet, A-nuoret, B-miehet, B-nuoret, Alle 14v. pojat) maksu koostuu voimisteluliiton ilmoittamasta leirin osallistumismaksusta (toimiala maksaa summan voimisteluliitolle), sekä toimialan laskutusosuudesta, jolla katetaan valmentajan (-ien) kuluja. Lisäksi laskutetaan voimistelijan omat matkakulut esim junaliput, jotka eivät kuulu leirin osallistumismaksuun.

Voimisteluliiton maajoukkueryhmien  leirien osallistumismaksun suuruus vaihtelee leirikohtaisesti, ja ne on ilmoitettu leirikutsussa.

Voimisteluliitto tukee maajoukkueryhmien voimistelijoiden toimintaa leirimaksuissa. Voimistelijoilta laskutettavat voimisteluliiton maajoukkueleirien osallistumismaksut eivät kata koko leirin kuluja, vaan voimisteluliitto tukee suoraan leirimaksun hintaan osan leirin kuluista. 

Toimialan laskutusosuus maajoukkueleireistä 

Kuortane 20e/Leiri

Urhea Leirikohtainen laskutusosuus

Mahdollisten maajoukkueen muiden paikkakuntien kuin Kuortaneen, ja muiden esim. normaalia maajoukkueleiriä kestoltaan pidempien leirien sekä ulkomaanleirien laskutusosuudet ovat leirikohtaisia ja tiedotetaan erikseen.

Peruutusehdot

Peruutus voimisteluliiton peruutusehtojen mukaisesti. Peruutusehdot löydät leirikutsusta liiton nettisivuilta. Mahdolliset voimisteluliiton peruutuskulut tulevat sellaisenaan voimistelijan perheen maksettavaksi. Mikäli peruutus tehdään voimisteluliiton peruutusehtojen mukaisesti toimialan laskutusosuutta ei peritä. 


Voimisteluliiton muut leiritykset

Voimisteluliiton järjestämien muiden leirien maksu koostuu voimisteluliiton ilmoittamasta leirin osallistumismaksusta (toimiala maksaa summan voimisteluliitolle), sekä toimialan laskutusosuudesta, jolla katetaan valmentajan (-ien) kuluja. Lisäksi laskutetaan voimistelijan omat matkakulut esim junaliput, jotka eivät kuulu leirin osallistumismaksuun.

Voimisteluliiton järjestämien leirien osallistumismaksun suuruus vaihtelee leirikohtaisesti, ja ne on ilmoitettu leirikutsussa.

Toimialan laskutusosuus voimisteluliiton maajoukkueryhmien ulkopuolisista leireistä sovitaan leirikohtaisesti.

Tähän kuuluvat mm. Urheassa järjestettävät maajoukkueryhmän ulkopuoliset leirit esim. "Pariisi 2024" leiritys.

Peruutusehdot

Peruutus voimisteluliiton peruutusehtojen mukaisesti. Peruutusehdot löydät leirikutsusta liiton nettisivuilta. Mahdolliset voimisteluliiton peruutuskulut tulevat sellaisenaan voimistelijan perheen maksettavaksi. Mikäli peruutus tehdään voimisteluliiton peruutusehtojen mukaisesti toimialan laskutusosuutta ei peritä.