Harrastekilparyhmät

Harrastekilparyhmien tavoite on nousujohteisen harjoittelun lisäksi tarjota upeita kokemuksia, luoda onnistumisia ja rakentaa elämän mittaista rakkautta lajiin ja liikuntaan. 

Harrastekilparyhmissä on mahdollista kilpailla miesten kilpalinjalla. Menestymispaineita ei ole, sillä kilpaileminen on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa. Kilpailemisen aloittamiseen vaikuttavat voimistelijan taitotaso sekä oma motivaatio. Harjoittelu on ympärivuotista. 

Kuljemme seuramme arvojen mukaisesti, panostamme ryhmäytymiseen ja haluamme mahdollistaa jokaisen voimistelijan kehittymisen omalla voimistelijan polullaan.

Harrastekilparyhmät ovat suljettuja ryhmiä, joihin valikoidutaan taitotestien perusteella. 


Miten mukaan?

Nuoret voimistelijat (2014 ja myöhemmin syntyneet) etenevät harrastekilparyhmiin esivalmennusryhmien kautta. 

Vanhemmat voimistelijat (2013 ja aiemmin syntyneet) valikoituvat harrastekilparyhmiin usein seuramme harrasteryhmien kautta. Myös toisesta lajista siirtyminen, aiempi kokemus voimistelusta tai riittävä taitotaso mahdollistavat harrastekilparyhmiin valinnan.

Harrastekilparyhmien kautta valmentajat voivat suositella osalle harrastekilparyhmäläisille kilparyhmään siirtymistä, mutta siirtyminen on täysin vapaaehtoista.

Haluatko mukaan miesten telinevoimistelun ryhmiimme?

Yhteydenotot miesten telinevoimistelun toimialavastaavaan Sami Aalto sami.aalto@turunurheiluliitto.fi


Seuraa meitä!

Instagram

@tuul_telinevoimistelu

Facebook:

Turun Urheiluliitto- Telinevoimistelu