Naisten telinevoimistelu

Täydennämme taito-, esivalmennus- ja kilparyhmiä!

Yhteydenotot naisten telinevoimistelun toimialavastaavaan Lisbet Heinoon lisbet.heino@turunurheiluliitto.fi 

Naisten telinevoimistelun kilpatoiminnan alla toimivat kaikki Alfassa harjoittelevat taito-, ja esivalmennusryhmät. Harjoituksissa painotamme seuraavia asioita:

·       liikkumisen perustaitojen vahvistaminen, lajin perusliikkeiden oikea tekniikka ja suorituspuhtaus

  • voima, notkeus ja nopeus

TAITORYHMÄT

Opaalit (s. 2016-- 2017) on syksyllä alkava uusi taitoryhmä (II-taso), jossa harjoitellaan 2x1h viikossa Alfan harrastesalissa. Ryhmä sopii harrastajalle, joka on telinekoulussa ollut I- tai II-tason ryhmässä ja haluaa käydä harjoituksissa 2x/vk. Opaalit ryhmään ilmoittaudutaan kesällä MyClubin kautta. Ryhmään ei ole karsintaa.

Rubiinit (s. 2014 -- 2015) on taitoryhmä (III-taso), jossa harjoitellaan 3x1,5-2h viikossa Alfan harrastesalissa. Ryhmä sopii harrastajalle, joka on telinekoulussa ollut II- ryhmässä ja haluaa käydä harjoituksissa 3x/vk ja tähtää kilpapolulle.

Safiirit (s. 2010--2013) on taitoryhmä (IV-taso), jossa harjoitellaan 3x1,5-2h viikossa Alfan harrastesalissa. Ryhmä sopii harrastajalle, joka on telinekoulussa ollut III- ryhmässä ja haluaa käydä harjoituksissa 3x/vk ja tähtää kilpapolulle.

Kyselyt Alfan naisten telinevoimistelun taitoryhmistä  Lisbet Heinolle sähköpostitse lisbet.heino@turunurheiluliitto.fi

ESIVALMENNUSRYHMÄT

Miniesikot (s. 2017 – 2018) on esivalmennusryhmä (II-taso), jossa harjoitellaan 2x1h viikossa Alfan harrastesalissa. Ryhmä sopii aloittelijalle tai harrastajalle, joka on telinekoulussa ollut I-tason ryhmässä ja haluaa käydä harjoituksissa 2x/vk.

Esikot (s. 2016 – 2017) on esivalmennusryhmä (II-taso), jossa harjoitellaan 3x1,5h viikossa Alfan salissa. Ryhmä sopii harrastajalle, joka on telinekoulussa ollut I- tai II-tason ryhmässä ja haluaa käydä harjoituksissa 3x/vk.

Isot Esikot (s. 2014 – 2015) on esivalmennusryhmä (III-taso), jossa harjoitellaan 3-4x2h viikossa Alfan salissa. Ryhmä sopii harrastajalle, joka on telinekoulussa ollut II- tai III-tason ryhmässä ja haluaa käydä harjoituksissa 4x/vk.

Kyselyt esivalmennusryhmistä sähköpostitse Jenni Lindroosille jenni.lindroos@turunurheiluliitto.fi


Telinevoimistelun lajiesittely

Telinevoimistelija pysyy pystyssä niin kapealla puomilla kuin voltin päätteeksi permannollakin. Vaikka huipulla telinevoimistelu vaatii vankkaa kokemusta lajista sekä tuhansia toistoja, on telinevoimistelu ihanteellinen laji myös kaiken ikäisille uuden harrastuksen aloittajille. Telinevoimistelun perusliikkeiden parissa on mahdollisuus kehittää muun muassa kehonhallintaa, voimaa, koordinaatiota ja liikkuvuutta sekä haastaa ja ylittää itsensä. 

Naisten telinevoimistelussa kilpaillaan neljällä telineellä: hypyssä, nojapuilla, puomilla ja permannolla.

Naisten telinevoimistelun lajiesittelyn löydät voimisteluliiton nettisivuilta.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.


Seuraa meitä!

Instagram

@tuultytot

@tuul_telinevoimistelu


Facebook:

Turun Urheiluliitto- Telinevoimistelu