Maksuinfo

Kevät ja Kesä 2023

Mahdolliset maksuinfoon liittyvät kyselyt valmennuspäällikölle Annukka Almenoksalle annukka.almenoksa@turunurheiluliitto.fi 

Seuran jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu laskutetaan kerran kalenterivuodessa yhteen lajijaostoon. Mikäli harrastat Turun Urheiluliitossa esimerkiksi voimistelua ja yleisurheilua, niin jäsenmaksu maksetaan vain kerran urheilijan "ykköslajin" jaostoon. Tiedota asiasta ryhmän joukkueenjohtajaa. Jäsenmaksu laskutetaan vuoden alussa tai heti seuran toimintaan liittymisen jälkeen.

Jäsenmaksu 2023

Alle 15-vuotiailta 20e ja yli 15-vuotiailta 30e

Kausimaksu

Ryhmän kausimaksuun sisältyy ryhmän normaalin harjoitussuunnitelman mukaiset harjoitustapahtumat. Voimistelija ja voimistelijan perhe sitoutuu ryhmän harjoitussuunnitelmaan. Kausimaksu laskutetaan pääosin kahdessa erässä. 

Kausimaksuja ei palauteta voimistelijan poissaolojen tai kesken laskutuskauden lopettamisen vuoksi, tai jos harjoituksia ei voida järjestää seurasta riippumattomista syistä. 

Seuran jäsenmaksu, kilpailulisenssi, vakuutus, mahdolliset oheistreenit esim. baletti tai tramppaparkin sisäänpääsy, omavalintaisten kilpailuluokkien koreografioiden suunnittelu/opettaminen, aamuvalmennus ja muut tapahtumat kuten treenipäivät, leirit, kilpailut ja yms. eivät sisälly kausimaksuun.

Kausimaksun laskutuskaudet

Kevät (tammi-toukokuu)

Kesä (kesä-elokuu)

Syksy (syys-joulukuu)

Jos osallistumista ei peruuteta kauden 3. harjoitukseen mennessä, niin kausimaksu tulee maksaa kokonaisuudessaan. 

Ilmoita peruutukset TOIMISTOON voli@turunurheiluliitto.fi 


Esivalmennus- ja Taitoryhmät

Krt./vk.KevätKesä
2krt/vk (2h/vk)240€120€
2krt/vk280€140€
3krt/vk320€160€
4krt/vk360€180

+ Seuran jäsenmaksu


Kilparyhmät

Krt/vkKevätKesä
3krt/vk340€180€
4krt/vk380€200€
5krt/vk.400€220€
6krt/vk-250€
7krt/vk-280€

+ Seuran jäsenmaksu

* Kesäkaudella, jos ryhmällä on tauko harjoituksien välissä (esim 30min-1h lounastauko) yhden harjoituspäivän aikana on kyse kahdesta eri harjoituskerrasta. 

* Voimistelijan perheet sitoutuvat voimistelijan ryhmän harjoitussuunnitelmaan koko kalenterivuoden ajalle.


Aamuvalmennus (Koulujen toimintaviikot)

Aamuvalmennus ei sisälly kausimaksun piiriin. Aamuvalmennusta järjestetään valikoiduille voimistelijoille koulujen toimintaviikkoina. Koulujen loma-aikoina aamuvalmennusta ei järjestetä. Aamuvalmennuksella ei voi korvata voimistelijan ryhmän normaaleja harjoituksia.

Aamuharjoituksiin osallistuu osa huipulle tähtäävistä voimistelijoista. Aamuvalmennuksen kausimaksu on edullinen, koska tämä on yksi toimialan tukimuodoista huipulle tähtääville ja jo pidemmälle edenneille kilpavoimistelijoille. 

Aamuvalmennuksen kausimaksu on 60€ 

Muut mahdolliset kustannukset

 • Lisenssi ja kilpaurheilun kattava vakuutus
 • Toimialan viralliset harjoitus- ja kilpailupuvut
 • Toimialan edustusasu
 • Mahdolliset ryhmäpuvut
 • Oheisharjoittelu esim. baletti, tramppaparkin pääsyliput yms.
 • Varusteet esim. remmit, räpsät, kuminauhat, yms.
 • Omavalintaisten sarjojen koreografiat
 • Toimialan harjoitusleirit ja treenipäivät
 • Voimisteluliiton leiritykset
 • Kilpailumatkat kotimaassa ja ulkomailla
 • Yms.

Yllä listatut "muut mahdolliset kustannukset" ovat yksilöllisiä. Lisätietoa kustannuksista saat ryhmän joukkueenjohtajalta.


Kilpailu- ja Staramaksut

Kilpailu- ja staramaksu koostuu järjestävän tahon ilmoittamasta osallistumismaksusta (toimiala maksaa summan järjestäjälle), sekä toimialan laskusosuudesta, jolla katetaan valmentajien, ja tuomarien/arvien kuluja. 

Järjestäjän ilmoittaman osallistumismaksun suuruus vaihtelee tapahtumakohtaisesti, ja ne on ilmoitettu kilpailu-/starakutsussa, joka löytyy kisanetistä.

Toimialan laskutusosuus kilpailuihin/stara tapahtumaan osallistumisesta 

(Laskutusosuudella katetaan valmentajien ja tuomarien/arvien kuluja)

Luokkakilpailut/Stara tapahtumat Turussa: 10e/kilpailu

Luokkakilpailut/Stara tapahtumat ulkopaikkakunnalla: 20e/kilpailu

Muiden kuin yllä mainittujen kilpailutapahtumien laskutusosuudet ovat tapahtumakohtaisia, ja ne tiedotetaan erikseen. Esimerkiksi. SM-kilpailut, näyttö- ja karsintakilpailut, Voimistelupäivät, Voimisteluliiton mestaruuskilpailut ja Gymnastrada.

Peruutusehdot

Peruutukseen vaaditaan lääkärintodistus, mikäli tapahtuman ilmoittautumisaika on umpeutunut. Lääkärintodistus toimitetaan ryhmän vastuuvalmentajalle, joka hoitaa peruutuksen tapahtuman järjestäjälle ja tiedottaa ryhmän jojon peruutuksesta toimialan sisäistä laskutusta varten. Peruutuksesta koituvat järjestävän tahon kulut ovat tapahtumakohtaisia, ja ne laskutetaan voimistelijan perheeltä sellaisenaan. Toimiala ei veloita yllä olevien ohjeiden mukaisesti tehdystä peruutuksesta toimialan laskutusosuutta.


Toimialan sisäiset treenipäivät

Osalla kilparyhmistä on kauden aikana treenipäiviä. Nämä eivät kuulu kausimaksun piiriin. Treenipäivän hinta on 10e/pv. Mikäli ryhmältä on kauden aikana peruutettu harjoituksia, voidään treenipäivä järjestää korvaavana harjoituksena ilman 10e/pv maksua. Ryhmän vastuuvalmentaja ohjeistaa jojoa ennen treenipäivää mahdollisista kustannuksista, ja jojo tiedottaa kustannukset ryhmän voimistelijoiden perheille, sekä laskutukseen.

Treenipäivän hinta ei sisällä ruokailuja, ylimääräisiä oheisharjoitteita esim. balettia, tramppaparkin sisäänpääsyä tai mahdollisia ylimäääräisiä valmentajia yms kuluja.

Peruutusehdot

Treenipäivät sisältyvät ryhmän harjoistussuunnitelmaan, johon perheet ovat sitoutuneet. Hyvitykset treenipäivien poissaoloista vain lääkärintodistusta vastaan. Mahdolliset poikkeustapaukset keskustellaan etukäteen ryhmän vastuuvalmentajan ja valmennuspäällikön kanssa.


Toimialan sisäiset harjoitusleirit

Toimialan sisäiset harjoitusleirit eivät kuulu kausimaksun piiriin. Harjoitusleirien maksut ovat leirikohtaisia ja tiedotetaan erikseen.

Peruutusehdot

Peruutusehdot ovat leirikohtaiset ja tiedotetaan erikseen.


Voimisteluliiton valmennusryhmien leiritykset

Voimisteluliiton valmennusryhmien (alueminori-, minori- ja bemariryhmät) maksu koostuu voimisteluliiton ilmoittamasta leirin osallistumismaksusta (toimiala maksaa summan voimisteluliitolle), sekä toimialan laskutusosuudesta, jolla katetaan valmentajan (-ien) kuluja. Lisäksi laskutetaan voimistelijan omat matkakulut esim junaliput, jotka eivät kuulu leirin osallistumismaksuun.

Voimisteluliiton valmennusryhmien  leirien osallistumismaksun suuruus vaihtelee leirikohtaisesti, ja ne on ilmoitettu leirikutsussa, joka löytyy voimisteluliiton nettisivuilta.

Voimisteluliitto tukee valmennuseryhmien voimistelijoiden toimintaa leirimaksuissa. Voimistelijoilta laskutettavat voimisteluliiton valmennusryhmien leirien osallistumismaksut eivät kata koko leirin kuluja, vaan voimisteluliitto tukee suoraan leirimaksun hintaan osan leirin kuluista.

Toimialan laskutusosuus voimisteluliiton valmennusryhmien leireistä

(Laskutusosuudella katetaan valmentajien kuluja)

Alueminorileirit

Turku: 10e/leiri

Muu paikkakunta: 20e/leiri


Minorit ja Bemarit (Kuortane)

20e/leiri

Peruutusehdot

Peruutus voimisteluliiton peruutusehtojen mukaisesti. Peruutusehdot löydät leirikutsusta liiton nettisivuilta. Mahdolliset voimisteluliiton peruutuskulut tulevat sellaisenaan voimistelijan perheen maksettavaksi. Mikäli peruutus tehdään voimisteluliiton peruutusehtojen mukaisesti toimialan laskutusosuutta ei peritä. 


Voimisteluliiton maajoukkueryhmien leiritykset

Voimisteluliiton maajoukkueryhmien (tulokkaat, A-tytöt, A-naiset, B-tytöt, B-naiset) maksu koostuu voimisteluliiton ilmoittamasta leirin osallistumismaksusta (toimiala maksaa summan voimisteluliitolle), sekä toimialan laskutusosuudesta, jolla katetaan valmentajan (-ien) kuluja. Lisäksi laskutetaan voimistelijan omat matkakulut esim junaliput, jotka eivät kuulu leirin osallistumismaksuun.

Voimisteluliiton valmennusryhmien  leirien osallistumismaksun suuruus vaihtelee leirikohtaisesti, ja ne on ilmoitettu leirikutsussa, joka löytyy voimisteluliiton nettisivuilta.

Voimisteluliitto tukee maajoukkueryhmien voimistelijoiden toimintaa leirimaksuissa. Voimistelijoilta laskutettavat voimisteluliiton maajoukkueleirien osallistumismaksut eivät kata koko leirin kuluja, vaan voimisteluliitto tukee suoraan leirimaksun hintaan osan leirin kuluista.

Toimialan laskutusosuus maajoukkueleireistä kotimaassa (Kuortane)

20e/Leiri

Mahdollisten maajoukkueen muiden paikkakuntien kuin Kuortaneen (esim Urheassa järjestettävät leirit), ja muiden esim. normaalia maajoukkueleiriä kestoltaan pidempien leirien sekä ulkomaanleirien laskutusosuudet ovat leirikohtaisia ja tiedotetaan erikseen.

Peruutusehdot

Peruutus voimisteluliiton peruutusehtojen mukaisesti. Peruutusehdot löydät leirikutsusta liiton nettisivuilta. Mahdolliset voimisteluliiton peruutuskulut tulevat sellaisenaan voimistelijan perheen maksettavaksi. Mikäli peruutus tehdään voimisteluliiton peruutusehtojen mukaisesti toimialan laskutusosuutta ei peritä. 

Voimisteluliiton muut leiritykset

Voimisteluliiton järjestämien muiden leirien maksu koostuu voimisteluliiton ilmoittamasta leirin osallistumismaksusta (toimiala maksaa summan voimisteluliitolle), sekä toimialan laskutusosuudesta, jolla katetaan valmentajan (-ien) kuluja. Lisäksi laskutetaan voimistelijan omat matkakulut esim junaliput, jotka eivät kuulu leirin osallistumismaksuun.

Voimisteluliiton järjestämien leirien osallistumismaksun suuruus vaihtelee leirikohtaisesti, ja ne on ilmoitettu leirikutsussa.

Toimialan laskutusosuus voimisteluliiton maajoukkueryhmien kalenterivuoden normaalien leirityksien ulkopuolisista leireistä tai treenipäivistä sovitaan tapauskohtaisesti.

Tähän kuuluvat mm. Urheassa järjestettävät maajoukkueryhmän leiritykset esim. Amj ja B-ydin treenipäivät Urheassa.

Peruutusehdot

Peruutus voimisteluliiton peruutusehtojen mukaisesti. Peruutusehdot löydät leirikutsusta liiton nettisivuilta. Mahdolliset voimisteluliiton peruutuskulut tulevat sellaisenaan voimistelijan perheen maksettavaksi. Mikäli peruutus tehdään voimisteluliiton peruutusehtojen mukaisesti toimialan laskutusosuutta ei peritä.