NTV EsivalmennusEsivalmennusryhmien tavoitteena on telinevoimistelusta ja tavoitteellisesta harjoittelusta innostuminen, sekä lajirakkauden syttyminen!Esivalmennusryhmien harjoittelussa tärkeää on...

  • Harjoittelu on tavoitteellista, mutta leikinomaista ja monipuolista telinevoimistelun perusominaisuuksien, lajitaitojen ja uusien temppujen kehittämistä. 
  • Positiivisuus on mukana kaikessa tekemisessä.
  • Onnistumisten kokeminen harjoittelussa.
  • Itseluottamuksen tukeminen harjoituksissa.
  • Luodaan pohja kilpailemiselle (Isot Esikot)

Esivalmennusryhmästä ohjataan voimistelija hänen taitotasolleen parhaiten sopivaan ryhmään. Arvioinnit tehdään yhdeksi kaudeksi kerrallaan.  Esivalmennuksesta voi siirtyä harraste-, taito- ja/tai kilparyhmiin.

Esivalmennusryhmät harjoittelevat 2-4krt/vk ja esiintyvät Stara-tapahtumissa ja mahdollisissa näytöksissä. Osa isojen esikkojen voimistelijoista osallistuu voimisteluliiton virallisiin kilpailuihin (voimistelijan oman taitotason mukaisesti). Perheet sitoutuvat ryhmän harjoitussuunnitelmaan.

Mukaan esivalmennusryhmään?

Esivalmennuksesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä naisten telinevoimistelun ammattivalmentajaan Jenni Lindroosiin jenni.lindroos@turunurheiluliitto.fi 

Seuraa meitä!

Instagram

@tuultytot

@tuul_telinevoimistelu

Facebook:

Turun Urheiluliitto- Telinevoimistelu