Voimisteluliiton valmennusryhmät

Minorit 

Fiona Suvanto (TSUA Turku Team)

Isla Talvinen (TSUA Turku Team)

Lotta Mattila (TSUA Turku Team)

Olivia Valta (TSUA Turku Team)

Paola Kero (TSUA Turku Team)

Sofia Ahvas (TSUA Turku Team)

Suvi Virtanen (TSUA Turku Team)


Bemarit

Anna-Sofia Nieminen (Turun seudun urheiluakatemia)

Ooa Vehviläinen (Turun seudun urheiluakatemia)

Olivia Ahvas  (Turun seudun urheiluakatemia)

Enni Vaskelainen (Turun seudun urheiluakatemia)

Malva Niemi 


Minorit

Minoriiryhmän tarkoituksena on saada kunkin ikäluokan (11-13v) motivoituneet ja potentiaaliset voimistelijat harjoittelemaan ja leireilemään yhdessä

Minorit leireilevät neljä 4-päiväistä leiriä vuoden 2022 aikana Kuortaneen urheiluopistolla; tammikuussa, maaliskuussa, elokuussa ja joulukuussa.


Bemarit

Bemariryhmän tarkoituksena on saada kunkin ikäluokan (14v ja vanhemmat) motivoituneet ja potentiaaliset voimistelijat harjoittelemaan ja leireilemään yhdessä. Tavoitteena on tukea voimistelijaa urapolulla eteenpäin esimerkiksi toimimalla ponnahduslautana B-maajoukkueeseen.

Valmentajien, tuomareiden ja eri alojen asiantuntijoiden yhteistyöllä sekä valmentajakoulutuksilla autetaan kokonaisvaltaisen valmennuksen ymmärtämistä ja toteuttamista.

Bemarit leireilevät neljä 4-päiväistä leiriä vuoden 2022 aikana Kuortaneen urheiluopistolla; tammikuussa, maaliskuussa, elokuussa ja syyskuussa.      


Turun seudun urheiluakatemian "Turku Team"-projekti

Projektin tavoitteena on tukea perusasteen viimeisten luokkien ja yläkoulun ensimmäisten luokkien nuoria motivoituneita voimistelijoita matkalla kohti huippuvoimistelua.