Naisten telinevoimistelun

TAITORYHMÄT

Alfan Liikuntakeskus

 

Taitoryhmien tavoitteena on mahdollistaa kilpaileminen vielä myöhemmälläkin iällä! 

Taitoryhmissä harjoitellaan  perusliikkeitä ja opitaan uusia temppuja. Voimistelijat osallistuvat Stara-tapahtumiin ja suorittavat voimisteluliiton merkkijärjestelmän merkkejä. 

Lajin vaatimaa voimatasoa ja tekniikkaa unohtamatta!

 

5-7 vuotiaat tytöt

Opaalit harjoittelevat 2x1,5h viikossa. Ryhmä sopii innokkaalle harrastusta aloittavalle, joka on telinekoulussa ollut II-tason ryhmässä. Ryhmä suorittaa Kuparimerkkiä.

8-10 vuotiaat tytöt

Rubiinit harjoittelevat 3x1,5-2h viikossa. Ryhmä sopii kilparyhmään tähätäävälle, joka on telinekoulussa ollut III-tason ryhmässä ja perhe on valmis sitoutumaan säännölliseen harjoitteluun kilpatasolla. Ryhmä suorittaa Pronssimerkkiä.

10-12 vuotiaat tytöt

Safiirit harjoittelevat 2x1,5-2h viikossa. Ryhmä on tarkoitettu myöhemmin telinevoimistelun aloittaneelle, joka on vielä kiinnostunut myös mahdollisesta kilpailemisesta. Ryhmä suorittaa Pronssi- ja Hopeamerkkiä.

 

Kilpailevat Taitoryhmäläiset

Kilpailevat Taitoryhmäläiset harjoittelevat 4x 1,5.2h viikossa. Ryhmä muodostuu Rubiinit ja Safiirit ryhmässä voimistelevista tytöistä jotka ovat aloittaneet kilpailemisen. Ryhmä kilpailee B- C luokissa ja suorittaa Hopea- ja Kultamerkkiä.

 

OLETKO KIINNOSTUNUT TAITORYHMÄSTÄ?

Täytämme ryhmiä kysynnän mukaan. Toimintaan voi myös tulla mukaan kesken kauden.

Jätä yhteydenottopyyntö niin katsotaan teille sopiva ryhmä!

 

 

Taitoryhmissä ohjataan voimistelija hänen taitotasolleen parhaiten sopivaan ryhmään, ikä huomioiden. 

Valmennuspolkua kuljetaan oman kehityksen mukaan, ja siirrot seuraavalle tasolle arvioidaan kauden päätteeksi (kevät, kesä, syksy). Arvioinnit tehdään yhdeksi kaudeksi kerrallaan.

Voimistelijanpolku jatkuu kronologisessa järjestyksessä Taitoryhmästä toiseen, siirrytään joko Esivalmennusryhmään tai Harrasteryhmään (III-IV taso), tai taidon karttuessa kilparyhmään.