Edustusvoimistelijat

Turun urheiliitolla on upea edustus voimisteluliiton naisten telinevoimistelun valmennusryhmien ja maajoukkueen toiminnassa!


Lisäksi osa huipulle tähtäävistä voimistelijoistamme kuuluu Turun seudun urheiluakatemiaan.


Turun seudun urheiluakatemia

Turun Seudun Urheiluakatemia on yksi Suomen urheiluakatemioista. Urheiluakatemiassa tehdään yhdessä työtä suomalaisen huippu-urheilumenestyksen parantamisessa, osaamisen kasvattamisessa ja urheilun arvostuksen lisäämisessä.  Turun Seudun Urheiluakatemian yhteistyökumppaneita ovat Suomen Olympiakomitea, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Turun seudun oppilaitokset, Turun kaupunki, Turun seudun kunnat, lajiliitot ja alueen seurat.

Varmistamme, että urheilijoilla on kansainvälisen vertailun kestävä päivittäisvalmennus ja toimintaympäristö. Lahjakkaat nuoret voivat saavuttaa oman potentiaalinsa urheilussa. Kansainvälisesti menestyviä urheilijoita ja joukkueita on enemmän. Toimimme eettisesti kestävästi. Koulutus ja siviiliuraan valmistautuminen hoidetaan vastuullisesti ja suunnitelmallisesti. 


Turun seudun urheiluakatemian "Turku Team"-projekti

Projektin tavoitteena on tukea perusasteen viimeisten luokkien ja yläkoulun ensimmäisten luokkien nuoria motivoituneita voimistelijoita matkalla kohti huippuvoimistelua.


Voimisteluliiton naisten telinevoimistelun valmennusjärjestelmä

Voimisteluliiton naisten telinevoimistelun valmennusjärjestelmään kuuluu alueellinen valmennustoiminta 9-13 -vuotiaille tytöille, valtakunnallinen valmennusryhmätoiminta tytöille ja naisille sekä tulokkaiden, tyttöjen ja naisten maajoukkuetoiminta.