Turu Seudun Urheiluakatemia

Turun seudun urheiluakatemiaan (Puropellon, Vasaramäen ja Luostarivuoren yläkoulun urheilu- ja liikuntaluokat, Kerttulin urheilulukio) kuuluvat voimistelijat, jotka eivät tällä hetkellä ole mukana voimisteluliiton valmennus- tai maajoukkueryhmissä.

Turun seudun urheiluakatemia

Turun Seudun Urheiluakatemia on yksi Suomen urheiluakatemioista. Urheiluakatemiassa tehdään yhdessä työtä suomalaisen huippu-urheilumenestyksen parantamisessa, osaamisen kasvattamisessa ja urheilun arvostuksen lisäämisessä.  Turun Seudun Urheiluakatemian yhteistyökumppaneita ovat Suomen Olympiakomitea, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Turun seudun oppilaitokset, Turun kaupunki, Turun seudun kunnat, lajiliitot ja alueen seurat.

Varmistamme, että urheilijoilla on kansainvälisen vertailun kestävä päivittäisvalmennus ja toimintaympäristö. Lahjakkaat nuoret voivat saavuttaa oman potentiaalinsa urheilussa. Kansainvälisesti menestyviä urheilijoita ja joukkueita on enemmän. Toimimme eettisesti kestävästi. Koulutus ja siviiliuraan valmistautuminen hoidetaan vastuullisesti ja suunnitelmallisesti. 


TuUL tytöt Turun Seudun Urheiluakatemiassa:


 

Tytöt (Alle 16v.)

Sara Macchi

Ronja Mäenpää 

Siiri Koskela

Isla Talvinen

 

Naiset (Yli 16v.)

Anna-Sofia Nieminen 

Jemina Phan