Muut edustusvoimistelijat

Turun seudun urheiluakatemiaan (Puropellon, Vasaramäen ja Luostarivuoren yläkoulun urheilu- ja liikuntaluokat, Kerttulin urheilulukio) kuuluvat voimistelijat, jotka eivät tällä hetkellä ole mukana voimisteluliiton valmennus- tai maajoukkueryhmissä.

Tytöt (Alle 16v.)

Sara Macchi (Turun seudun urheiluakatemia)

Ronja Mäenpää (Turun seudun urheiluakatemia)


Naiset (Yli 16v.)

Olivia Ahvas (Turun seudun urheiluakatemia)

Anna-Sofia Nieminen (Turun seudun urheiluakatemia)

Ooa Vehviläinen (Turun seudun urheiluakatemia)


Turun seudun urheiluakatemia

Turun Seudun Urheiluakatemia on yksi Suomen urheiluakatemioista. Urheiluakatemiassa tehdään yhdessä työtä suomalaisen huippu-urheilumenestyksen parantamisessa, osaamisen kasvattamisessa ja urheilun arvostuksen lisäämisessä.  Turun Seudun Urheiluakatemian yhteistyökumppaneita ovat Suomen Olympiakomitea, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Turun seudun oppilaitokset, Turun kaupunki, Turun seudun kunnat, lajiliitot ja alueen seurat.

Varmistamme, että urheilijoilla on kansainvälisen vertailun kestävä päivittäisvalmennus ja toimintaympäristö. Lahjakkaat nuoret voivat saavuttaa oman potentiaalinsa urheilussa. Kansainvälisesti menestyviä urheilijoita ja joukkueita on enemmän. Toimimme eettisesti kestävästi. Koulutus ja siviiliuraan valmistautuminen hoidetaan vastuullisesti ja suunnitelmallisesti.