Ohjaajat

Iina

Olen fysioterapeutti, intohimoinen ryhmäliikuntaohjaaja ja pienen lapsen äiti. Minua kuvaillaan usein helposti lähestyttäväksi ja innostavaksi ohjaajaksi.

Tunneillani haluankin välittää aitoa treeni-iloa ja ohjauksessani korostuvat 'miten' ja 'miksi'. Näitä yhdistämällä tavoitteeni on luoda tunnista jokaiselle osallistujalle elämys.

Henna 

 

Tunneillani on vauhtia ja energiaa jo kymmenien vuosien ohjaajakokemuksella. Vaikka tykkään vauhdista, ohjaan myös rauhallisia tunteja kuten kuntojumppaa ja niska/selkä/hartia jumppaa. 

Nähdään Pallivahan koululla maanantaisin ja treenataan mutta pidetään hauskaa!            

Juhani

Olen toiminut luokanopettajana Turussa 35 vuotta (laajennettu liikunta) sekä kuntosaliohjaajana koulu- ja opiskeluaikana.

Minulla on A-valmentajatutkinto Vierumäen Urheiluopistolta. Valmennustyötä olen tehnyt maajoukkuetason urheilijoiden kanssa pyöräilyssä, triathlonissa ja yleisurheilussa.

Toimin kouluttajana vuosikymmenet SVUL:n piirin ja LiikU:n tilaisuuksissa ja samoin leiripäällikkönä ed. mainittujen järjestöjen suurtapahtumissa.

Kuntovoimisteluohjausta olen tehnyt vuodesta 1983 3-4 kertaa viikossa miehille sekä myöhemmin myös seniori-ikäisille sekaryhmille. Mottoni on: liikunnasta iloa ja voimaa päivän askareisiin.    

Maarit 

Olen erikoistunut erityisesti äitien ja senioreiden liikunnan ohjaamiseen, mutta ohjaan monipuolisesti kaikenlaista liikuntaa vuosien kokemuksella. Tunneilleni voit tulla nauttimaan leppoisasta, mutta hikisestä tunnelmasta.

Tunneillani ei suoriteta hampaat irvessä, vaan kohotetaan kuntoa ja hyvinvointia! Annan vaihtoehtoja liikkeisiin ja huomion sinut tarpeinesi juuri sellaisena kuin olet.

Maije

Olen Liiqquu Leikkipuistojumppa® konseptin kehittäjä sekä liikunnanohjaaja, jolla on pitkä kokemus ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta. Olen kannustava ja iloinen ohjaaja, joka keskittyy tunneilla liikunnan ilon jakamisen lisäksi liikkeiden hyvään suoritustekniikkaan.

Ohjausten lisäksi löydät minut Turun Urheiluliiton pääseuran toimistolta päivisin. Olen jo kolmannen polven urheiluliittolainen ja kaikki kolme omaa lasta löytyvät myös jäsenrekisteristä.

Tule nauttimaan tunneilleni turvallisesta ja tehokkaasta treenistä!

Mari J

Aloitin tuntien ohjaamisen 2014 ja hurahdin hommaan välittömästi. Tunneiltani ei vauhtia puutu ja itse rakastankin eniten kovia syketreenejä. 

Ohjaajana olen kannustava ja energinen, ajoittain ehkä vähän hullukin kun musiikki vie mennessään. Yritän puskea asiakkaita aina hieman pidemmälle ja pyrin luomaan hyvää fiilistä ja saamaan nautintoa liikunnasta. Parasta tässä työssä on todistaa onnistumisia ja huomata, miten huonokin päivä kääntää suuntaansa hyvällä treenillä yhdessä hikoillen.

Mun kanssa voit tulla treenaamaan BodyCombatin muodossa, joka pohjautuu eri kamppailulajeihin. Toivottavasti näemme tunneilla!

Mari V

Pitkäaikaisena Jumppalan ohjaajana liikunnan on ohjauksesta kertynyt kokemusta vauvasta vaariin. Ohjaustapani on asiakaslähtöinen. Tunneillani annan vaihtoehtoja liikkeisiin, jotta kaikki saavat hyvän treenin itselleen.

Milla

Olen lääketieteen opiskelija ja ryhmäliikuntafanaatikko! Olen ohjannut vuodesta 2008 saakka ja näiden vuosien aikana olen ohjannut monia erilaisia tunteja.

Minulle ohjaajana on tärkeintä, että kaikki saavat mahdollisuuden liikkua mieleisellään tavalla. Tunneillani puhun usein turvallisesta ja tehokkaasta liikunnasta, jotka kulkevat mielestäni käsi kädessä ryhmäliikunnassa. Siksi haluankin tarjota tunneillani kaikille sopivia tasoja liikkua. Nähdään tunneilla! 

Pia 

Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja kohta 20 vuotta. Ammatiltani olen biotekniikan insinööri ja päivätyöni teen teollisuusmaalaamolla työnjohtotehtävissä.

On vähättelyä sanoa, että pidän ryhmäliikunnasta ja ohjaamisesta. Se on elämäntapa ja hyvin rakasta minulle. Tunneillani on rempseä tunnelma ja hiukan levottomia juttuja. Joskus saatan muistaa antaa tekniikkaohjeita ja kannustaa kanssajumppaajiani.

Piia 

Olen kouluttautunut Bailatino-ohjaajaksi jo lähes 20 vuotta sitten oman tanssiurani päätyttyä. Olen ohjannut tanssillisia tunteja niin lapsille kuin aikuisillekin ja erityisesti lattarit ovat minun juttuni.

Bailatinotunneillani tärkeintä on nauttia musiikista ja maailman parhaasta liikuntamuodosta eli tanssimisesta juuri siten, kuin se jokaiselle parhaiten sopii. Tunneillani on hauskaa ja hikistä, tervetuloa mukaan!

Sanni

Olen aloittanut ryhmäliikuntaohjaamisen yli 10 vuotta sitten body combat, body pump sekä body balance-ohjauksilla. Pari vuotta sitten kouluttauduin Pilates-ohjaajaksi ja jätin "kovemmat lajit" body combatin ja body pumpin ohjaamisen pois.

Tykkään itse suunnitella tuntini ja hyödyntää paljon Pilateksesta oppimiani asioita. Ohjaustyylini on selkeä ja rauhallinen mutta myös tarkka. 

Sirpa

Tunneillani nautit liikkumisesta turvallisesti ja tehokkaasti oman kuntotasosi mukaisesti.

Olen liikunnanohjaaja/PT, jonka motto on: kehosi kertoo, miten sinun tulee liikkua - tärkeämpää kuin se miltä liike näyttää, on se miltä se tuntuu.

Tuntini ovatkin helppoja, hauskoja ja hikisiä. Tule nauttimaan rempseästä meiningistä kanssani!

Veera

Olen itse aikanaan löytänyt innostuksen liikuntaa kohtaan kilpa-aerobicista, jota harrastin kilpailijana ja valmentajana monta vuotta Turun Urheiluliitossa. Tämän lajin myötä pidän itse edelleen rankoista tunneista ja eniten ohjaankin Bodycombat- ja Bodypump-tunteja, mutta monipuolisuus on tässäkin asiassa hyvästä.

Tärkeintä on mielestäni liikunnan ilo ja hyvä olo. Pyrinkin aina olemaan kannustava, iloinen tsemppari, jotta jokainen voisi tunneilta lähteä hymy huulilla ja tyytyväisenä treeninsä, ehkä jopa itsensä ylittäneenä :) Nähdään tunneilla!