Ohjaajat

Henna 

Tunneillani on vauhtia ja energiaa jo kymmenien vuosien ohjaajakokemuksella. Vaikka tykkään vauhdista, ohjaan myös rauhallisia tunteja kuten kuntojumppaa ja niska/selkä/hartia jumppaa. 

Nähdään ja treenataan mutta pidetään hauskaa!     

Jani

Olen ohjannut Bodycombat tuntia 7 vuotta. Harrastuksiini kuuluu mm. Bodypump tunneilla käyminen. 

Mottoni on: Ei tosissaan, mut hauskasti! Nähdään tunneilla!

Jenni

Olen kouluttautunut ryhmäliikunnan ohjauksen lisäksi joogaohjaajaksi (RYT200) sekä ilmajoogaohjaajaksi. Olen toiminut myös ilma-akrobatian ohjaajana. Pyrin tunneillani keskittymään liike- ja lihaskuntoharjoitteiden lisäksi palautumiseen. Tärkeintä on hyvä mieli ja treeni. Liikunta kuuluu vapaa-aikaani monissa eri muodoissa. 

Juhani

Olen toiminut luokanopettajana Turussa 35 vuotta (laajennettu liikunta) sekä kuntosaliohjaajana koulu- ja opiskeluaikana.

Minulla on A-valmentajatutkinto Vierumäen Urheiluopistolta. Valmennustyötä olen tehnyt maajoukkuetason urheilijoiden kanssa pyöräilyssä, triathlonissa ja yleisurheilussa.

Toimin kouluttajana vuosikymmenet SVUL:n piirin ja LiikU:n tilaisuuksissa ja samoin leiripäällikkönä ed. mainittujen järjestöjen suurtapahtumissa.

Kuntovoimisteluohjausta olen tehnyt vuodesta 1983 3-4 kertaa viikossa miehille sekä myöhemmin myös seniori-ikäisille sekaryhmille. Mottoni on: liikunnasta iloa ja voimaa päivän askareisiin.    

Maije

Olen Liiqquu Leikkipuistojumppa® konseptin kehittäjä sekä liikunnanohjaaja, jolla on pitkä kokemus ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta. Olen kannustava ja iloinen ohjaaja, joka keskittyy tunneilla liikunnan ilon jakamisen lisäksi liikkeiden hyvään suoritustekniikkaan.

Ohjausten lisäksi löydät minut Turun Urheiluliiton pääseuran toimistolta päivisin. Olen jo kolmannen polven urheiluliittolainen ja kaikki kolme omaa lasta löytyvät myös jäsenrekisteristä.

Tule nauttimaan tunneilleni turvallisesta ja tehokkaasta treenistä!

Mari 

Pitkäaikaisena Jumppalan ohjaajana liikunnan on ohjauksesta kertynyt kokemusta vauvasta vaariin. Ohjaustapani on asiakaslähtöinen. Tunneillani annan vaihtoehtoja liikkeisiin, jotta kaikki saavat hyvän treenin itselleen.

Olen ammateiltani Lähihoitaja, Personal Trainer sekä Liikuntaneuvoja. 

Toimin myös Aikuisten harrastevastaavana.

Marko 

Olen ammatiltani fysioterapeutti ja yrittäjä. Pyöritän yhdessä liikekumppanin kanssa Turun Fysiokulma Oy:tä. Fysioterapeuttina olen tuki- ja liikuntaelin-  ja kipufysioterapian sekä psykofyysisen fysioterapian erikoisosaaja. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 2006, jolloin LesMills tunnit tulivat erittäin tutuiksi. Bodycombatia olen ohjannut jo vuodesta 2007. Lisäksi löytyy muitakin LesMills lisenssejä, kuten LesMills Core, LesMills Grit, LesMills Sprint, Rpm, The Trip. Harrastuksiin kuuluu koripallo, jota tulee pelailtua ja lasten kuskaaminen harrastuksiin. Nähdään BodyCombat tunnilla. 

Pertsa

Olen liikunta-alan rautainen ammattilainen. Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja 24-vuotta. Tunneillani on varmasti hyvä meininki ja sali täynnä hyvää energiaa. Tunneilla saat haastetta ja monipuolisen treenin koko keholle. 

Pia

Olen salolainen jumppapirkko ja intohimoinen ryhmäliikkuja! Liikunta on aina kuulunut vahvasti elämääni ja toivonkin, että pystyn jakamaan suurta rakkauttani ryhmäliikuntaan kaikille asiakkailleni; yhdessä tekemisen riemua ja mahtavaa fiilistä hyvän musiikin siivittämänä. Hyvää oloa tuottava liikunta auttaa ja tukee niin elämän haasteissa kuin onnen hetkillä. Ohjaan mielelläni lihaskunto painoitteisia tunteja, joista erityisesti LesMills Bodypump on suurin suosikkiki. Nähdään tunneilla ja tervetuloa pumppailemaan!

Piia 

Olen kouluttautunut Bailatino-ohjaajaksi jo lähes 20 vuotta sitten oman tanssiurani päätyttyä. Olen ohjannut tanssillisia tunteja niin lapsille kuin aikuisillekin ja erityisesti lattarit ovat minun juttuni.

Tanssitunneillani tärkeintä on nauttia musiikista ja maailman parhaasta liikuntamuodosta eli tanssimisesta juuri siten, kuin se jokaiselle parhaiten sopii. Tunneillani on hauskaa ja hikistä, tervetuloa mukaan!

Saija

Olen ammateiltani Lähihoitaja ja Liikuntaneuvoja. Olen iloinen ja energinen persoona. Liikunta on minulle elämäntapa. Ryhmäliikunnanohjaajaurani on vasta alussa, mutta kokemusta erilaisista ryhmäliikuntatunneista on kymmenien vuosien ajalta. Pyrin rakentamaan tuntini niin, että kaikille olisi vaihtoehtoja.