Ohjaajat

Iina

Olen fysioterapeutti, intohimoinen ryhmäliikuntaohjaaja ja pienen lapsen äiti. Minua kuvaillaan usein helposti lähestyttäväksi ja innostavaksi ohjaajaksi.

Tunneillani haluankin välittää aitoa treeni-iloa ja ohjauksessani korostuvat 'miten' ja 'miksi'. Näitä yhdistämällä tavoitteeni on luoda tunnista jokaiselle osallistujalle elämys.

Tanja

Olen ammatiltani personal trainer, ravintovalmentaja, ryhmäliikuntaohjaaja ja kokki. Olen ohjannut erilaisia tunteja vuodesta 2006 lähtien ja liikunta on ollut nuoresta pitäen lähellä sydäntäni. Olen ohjaajana positiivinen, energinen ja kannustava, joka antaa erilaisia liikevaihtoehtoja ja laatii tuntiohjelmat tukemaan harjoittelijoita parhalla mahdollisella tavalla. Mielestäni hyvinvointia voi edistää monella tavalla ja oman kehon kuuntelu on avain sen tukemiseen. Huononakin päivänä voi saada hymyn huulille ja kroppaan virtaa harjoittelun avulla. Haluan jakaa liikunnan-iloa, onnistumisen elämyksiä ja energiaa mahdollisimman monelle. 

Henna 

 

Tunneillani on vauhtia ja energiaa jo kymmenien vuosien ohjaajakokemuksella. Vaikka tykkään vauhdista, ohjaan myös rauhallisia tunteja kuten kuntojumppaa ja niska/selkä/hartia jumppaa. 

Nähdään Pallivahan koululla maanantaisin ja treenataan mutta pidetään hauskaa!            

Janette

Olen erittäin intohimoinen ryhmäliikunnan puolesta puhuja. Aikoinaan aloittaessani ohjaamisen, rakastuin siihen energiaan ja voimaan mitä ryhmässä liikkumisesta saa. Monien vuosien kokemuksella kouluttauduin Bodycombat ohjaajaksi, jota tällä hetkellä ohjaan. Ohjaajana pyrin saamaan asiakkailleni sen saman onnistumisen ja pienen itsensä ylittämisen tunteen sekä erityisesti liikunnan ilon!

Juhani

Olen toiminut luokanopettajana Turussa 35 vuotta (laajennettu liikunta) sekä kuntosaliohjaajana koulu- ja opiskeluaikana.

Minulla on A-valmentajatutkinto Vierumäen Urheiluopistolta. Valmennustyötä olen tehnyt maajoukkuetason urheilijoiden kanssa pyöräilyssä, triathlonissa ja yleisurheilussa.

Toimin kouluttajana vuosikymmenet SVUL:n piirin ja LiikU:n tilaisuuksissa ja samoin leiripäällikkönä ed. mainittujen järjestöjen suurtapahtumissa.

Kuntovoimisteluohjausta olen tehnyt vuodesta 1983 3-4 kertaa viikossa miehille sekä myöhemmin myös seniori-ikäisille sekaryhmille. Mottoni on: liikunnasta iloa ja voimaa päivän askareisiin.    

Maije

Olen Liiqquu Leikkipuistojumppa® konseptin kehittäjä sekä liikunnanohjaaja, jolla on pitkä kokemus ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta. Olen kannustava ja iloinen ohjaaja, joka keskittyy tunneilla liikunnan ilon jakamisen lisäksi liikkeiden hyvään suoritustekniikkaan.

Ohjausten lisäksi löydät minut Turun Urheiluliiton pääseuran toimistolta päivisin. Olen jo kolmannen polven urheiluliittolainen ja kaikki kolme omaa lasta löytyvät myös jäsenrekisteristä.

Tule nauttimaan tunneilleni turvallisesta ja tehokkaasta treenistä!

Mari J

Aloitin tuntien ohjaamisen 2014 ja hurahdin hommaan välittömästi. Tunneiltani ei vauhtia puutu ja itse rakastankin eniten kovia syketreenejä. 

Ohjaajana olen kannustava ja energinen, ajoittain ehkä vähän hullukin kun musiikki vie mennessään. Yritän puskea asiakkaita aina hieman pidemmälle ja pyrin luomaan hyvää fiilistä ja saamaan nautintoa liikunnasta. Parasta tässä työssä on todistaa onnistumisia ja huomata, miten huonokin päivä kääntää suuntaansa hyvällä treenillä yhdessä hikoillen.

Mun kanssa voit tulla treenaamaan BodyCombatin muodossa, joka pohjautuu eri kamppailulajeihin. Toivottavasti näemme tunneilla!

Mari V

Pitkäaikaisena Jumppalan ohjaajana liikunnan on ohjauksesta kertynyt kokemusta vauvasta vaariin. Ohjaustapani on asiakaslähtöinen. Tunneillani annan vaihtoehtoja liikkeisiin, jotta kaikki saavat hyvän treenin itselleen.

Milla

Olen lääketieteen opiskelija ja ryhmäliikuntafanaatikko! Olen ohjannut vuodesta 2008 saakka ja näiden vuosien aikana olen ohjannut monia erilaisia tunteja.

Minulle ohjaajana on tärkeintä, että kaikki saavat mahdollisuuden liikkua mieleisellään tavalla. Tunneillani puhun usein turvallisesta ja tehokkaasta liikunnasta, jotka kulkevat mielestäni käsi kädessä ryhmäliikunnassa. Siksi haluankin tarjota tunneillani kaikille sopivia tasoja liikkua. Nähdään tunneilla! 

Pia 

Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja kohta 20 vuotta. Ammatiltani olen biotekniikan insinööri ja päivätyöni teen teollisuusmaalaamolla työnjohtotehtävissä.

On vähättelyä sanoa, että pidän ryhmäliikunnasta ja ohjaamisesta. Se on elämäntapa ja hyvin rakasta minulle. Tunneillani on rempseä tunnelma ja hiukan levottomia juttuja. Joskus saatan muistaa antaa tekniikkaohjeita ja kannustaa kanssajumppaajiani.

Piia 

Olen kouluttautunut Bailatino-ohjaajaksi jo lähes 20 vuotta sitten oman tanssiurani päätyttyä. Olen ohjannut tanssillisia tunteja niin lapsille kuin aikuisillekin ja erityisesti lattarit ovat minun juttuni.

Bailatinotunneillani tärkeintä on nauttia musiikista ja maailman parhaasta liikuntamuodosta eli tanssimisesta juuri siten, kuin se jokaiselle parhaiten sopii. Tunneillani on hauskaa ja hikistä, tervetuloa mukaan!

Sirpa

Tunneillani nautit liikkumisesta turvallisesti ja tehokkaasti oman kuntotasosi mukaisesti.

Olen liikunnanohjaaja/PT, jonka motto on: kehosi kertoo, miten sinun tulee liikkua - tärkeämpää kuin se miltä liike näyttää, on se miltä se tuntuu.

Tuntini ovatkin helppoja, hauskoja ja hikisiä. Tule nauttimaan rempseästä meiningistä kanssani!

Anni

Olen terveyttä ja toimintakykyä edistävään liikuntaan erikoistonut Personal Trainer ja ryhmäliikunnanohjaaja. Ohjaan tällä hetkellä työikäisten ja ikääntyneiden liikuntaa sekä äiti-ja vauvatunteja. Tunneillani panostetaan mahdollisimman hyvän suoritustekniikan löytämiseen ja siihen, että treeni olisi aina hauskaa ja monipuolista. Ohjaajana olen helposti lähestyttävä.

Aloitin ohjaajaurani vuonna 2008 uimakoulujen apuohjaajana, koska minulla oli kilpauintitaustaa ja valmentajani mukaan riittävän kuuluva ääni uimaopettajaksi. Vuodesta 2015 olen siirtynyt ohjaamaan liikuntaa yhä enemmän myös "kuivalle maalle". Ohjatessani liikuntaa eri kohderyhmille olen tottunut huomioimaan yksilöiden erilaiset taustat ja rajoitteet liikunnassa ja osaan räätälöidä jokaiselle kuntoilijalle sopivan tavan liikkua tunneillani!