Lisenssi ja Vakuutus

Kilpailulisenssi

Kilpailevilla voimistelijoilla tulee olla voimassa oleva Suomen Voimisteluliiton kilpailulisenssi tai Stara-lisenssi.  Kilpailuun tai staraan ei voi ilmoittautua tai osallistua ilman lisenssiä.

Lisenssin yhteyteen saa ostettua myös vakuutuksen. Mikäli urheilijalla on oma, kilpaurheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältävä vakuutus, voi ostaa vakuutuksettoman lisenssin. Voimistelija ei voi kilpailla ilman voimassaolevaa kilpaurheilutapaturmakorvaavusehdon sisältävää vakuutusta.

Lisätietoa lisenssistä.

Rekistöinti Hoikaan voimistelijan nimellä, jotta lisenssi rekisteröityy voimistelijalle. Mikäli et muista salasanaa, palauta salasana uuden tunnuksen luomisen sijaan.

Lisenssin pääset ostamaan osoitteesta

Hoika - Turun Urheiluliitto Voimistelu


Vakuutus

Kilpavoimistelijalla tulee olla voimassaoleva kilpaurheilun (kilpaurheilutapaturmakorvaavuusehdon) kattava vakuutus. Vakuutuksen hankinta ja ylläpito on voimistelijan perheen vastuulla. Tarkistathan vakuutusehdot omasta vakuutusyhtiöstäsi. Vakuutuksen saa ostettua myös lisenssin yhteydessä. 

Lisätietoa vakuutuksista

Staratapahtumiin ja kilpailuihin osallistuvien ryhmien voimistelijoita ei vakuuteta seuran puolesta. Koskee kaikkia kyseisen ryhmän voimistelijoita, vaikka voimistelija ei osallistuisi stara-tapahtumaan tai kilpailuihin. 

Kilpaurheilijan lisäturva

Suosittelemme selvittämään vakuutuksen hankkimisen yhteydessä ns. urheilijan lisäturvaa, joka kattaa mm. tapaturmat, rasitusvammat, magneettikuvan, fysioterapian.


Ulkomaan matkojen vakuutukset  

Ulkomaan matkoilla jokaisella osallistujalla on oltava voimassa oleva matkustajavakuutus (tarpeen mukaan myös matkatavaravakuutus). Kilpalisenssin kanssa ostettu vakuutus kattaa ulkomailla vain kilpailu- ja harjoitustilanteet. Voimistelijan perheen on itse varmistettava voimistelijan vakuutuksensa riittävä kattavuus.


Seuran puolesta jumppaturvalla vakuutetut ryhmät

Vain ne ryhmät, jotka eivät osallistu stara-tapahtumiin tai kilpailuihin vakuutetaan seuran puolesta jumppaturvavakuutuksella. 

Jumppaturvan tuoteseloste⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠