Tunti-kuvaukset

Iltapäivän tanssit 45´

Haetko uutta liikuntaharrastusta? Kaipaatko iloa elämääsi ja liikunnan tuomaa hyvää oloa kehollesi? Tämä on tunti juuri sinulle! Rennolla uudella tunnillamme pääset tanssimaan helpoin askelin ilman paria monenlaisen musiikin tahdissa! Tunnilla ei tehdä lihaskuntoa vaan annetaan musiikin viedä ja rentoudutaan liikkuen. Lopussa lyhyesti palaudutaan seisten venytellen. 

Kuntojumppa + kehonhuolto 45´

Tunnilla nostetaan sykettä musiikin tahdissa helpoin askelein sekä tehdään lihaskuntoliikkeitä koko keholle. Tunnin voi tehdä myös kevyesti, joten sopii kaikille. Kuntojumpan avulla arkijaksaminen helpottuu ja tasapainosi paranee. Hyvässä seurassa kehosi lämpenee ja mieli virkistyy! Tunnilla lisäksi tehdään rauhallisia liikkuvuusliikkeitä sekä venytellään. Tunnilla käytetään mm. keppiä, isoja ja pieniä jumppapalloja ja kuminauhaa. 

Kuntopiiri 45´

Kuntopiiri on harjoittelu- ja kuntoilumenetelmä, jossa pyritään lähinnä oman kehon painoa tai vastusta hyväksi käyttäen parantamaan fyysistä suorituskykyä. Kuntopiiriin kuuluu vatsan, selän, käsivarsien ja jalkojen lihasten suorituskykyä kehittäviä liikkeitä.

Kuntopiiriä ohjaa maanantaisin kaksi ohjaajaa ja käytössä on 2 salia. Harjoitus tehdään kiertoharjoitteluna, mutta kuitenkaan välineitä vaihtamatta. Torstain tunti tehdään omalla paikalla omilla välineillä.

Perusjumppa 45´

Perusjumpassa jumpataan ilman musiikkia sekä vaikeita askelkuvioita. Tunti sopii erinomaisesti miehille, toki naisetkin ovat jumppaan tervetulleita! Tunnilla hyödynnetään jumppakeppiä.