Aikuisten harrastetelinevoimistelu

Telinevoimistelu on koko kehon liikuntaa. Telinevoimistelu parantaa liikkuvuutta ja tasapainoa, sekä vahvistaa lihaksia ja luustoa. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu alkuverryttely, harjoittelu telineillä sekä loppuvenyttelyt. Aiempaa kokemusta telinevoimistelusta ei tarvita, tervetuloa treenaamaan kanssamme!

Aikuisten telinevoimisteluryhmät ovat suunnattu 18 - n.40 -vuotiaille naisille ja miehille. Ryhmät 18+ ja 40+ vuotiaat. Telinevoimisteluharrastusta voi jatkaa myös vanhemmalla iällä. Jaostossamme voimistelee "Jäykät pojat"  65+ kilpaileva ryhmä, joka harjoittelee aamupäivisin Pekka Ahon johdolla. 

Taitojen karttuessa on mahdollisuus harjoitella kilpasarjoja ja osallistua leikkimielisiin kilpailuihin.

Kevät 2023

Aikuisten telinevoimisteluryhmät Alfan liikuntakeskuksessa tiistaisin ja torstaisin klo 19.30-21.  

Hinnat ja laskutus

Kevät 2023

  • 1x/vko 230 € 18+ ryhmä
  • 2x/vko 290 € 18+ ryhmä
  • 2x/vko 180€ 40+ ryhmä
  • Osallistujien tulee olla seuran jäseniä. Jäsenmaksu 30€/vuosi.

Kausi laskutetaan kahdessa erässä. Mahdolliset alennukset (opiskelija alennus 10%) huomioidaan kauden toisessa laskutuserässä.

Liikuntakeskus Alfan sisäänpääsy tapahtuu kulkuportista sisäänpääsyrannekkeella. Seuran tulee ilmoittaa Turun kaupungin Liikuntapalveluille sähköpostitse kaikki yli 20-vuotiaat jäsenensä, jotka ovat oikeutettuja ostamaan Liikuntakeskus Alfan sarjalatauksen. Rannekkeen hinta ostettaessa on 8 euroa / ranneke. 10x sarjalataus maksaa 20 euroa. 

Olethan yhteydessä annukka.almenoksa@turunurheiluliitto.fi, mikäli tarvitset itsellesi rannekkeen.

https://www.turku.fi/kulttuuri-ja-liikunta/liikunta/liikuntapaikat/liikuntakeskukset/liikuntakeskus-alfa/liikuntakeskus

Ennen rannekkeen ostoa pääsee kokeilukerralle ohjaajan päästämänä 2€ käteiskertamaksulla.

Poissaoloilmoitukset
Poissaolosta ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Toivomme kuitenkin ilmoitusta esteestä saapua harjoituksiin, mikäli poissaoloja kertyy peräkkäin useampi.