Harrastebreikki

Turun Urheiluliitossa voit aloittaa mukaansatempaavan breikin harrastamisen jo 3-5 -vuotiaille suunnatuilla Minibreikin tunneilla. Harrasteryhmiä löytyy myös Breikkikids 6-7 -vuotiaat ja Junnubreikki 8-10 vuotiaat. Aikuisille on myös tarjolla oma viikottainen breikkitunti.

Breikki tunneilla opitaan mitä tarkoittavat käsitteet kuten bboy, bgirl, footwork, top rock, freezes, power moves etc. Tunneilla pyritään saamaan kokonaiskuva tästä Pariisissa olympialajinakin nähtävästä hip hop kulttuurin tanssityylistä ja tunti koostuu aina tehokkaasta lämmittelystä, muuvien opettelusta sekä niiden yhdistelemisestä. On suositeltavaa pukeutua pitkiin mukaviin housuihin ja sisälenkkareihin sekä varautua kunnon treeniin!

Breaking opettajinamme toimivat Pepe aka Bboy Kalaco sekä Linda aka Bgirl Elbee.

Linda on itse maajoukkuetason breikkaaja ja Turun Urheiluliitossa toimii pikkubreikkareiden opena. Lahjakas Bgirl on monikielinen pitkän urheilutaustan omaava kannustava ja kärsivällinen opettaja, joka ohjaa pikkuiset turvallisesti ja lempeästi breikin innostavaan maailmaan.

Toinen opettajamme Pepe on kotoisin Meksikosta ja toiminut kyseisen tanssilajin opettajana ja koreografina yli 15 vuoden ajan. Viimeiset 12 vuotta ennen Suomeen saapumistaan hän on myös kiertänyt ja esiintynyt Mexicon Riviera Mayan alueen luxus hotelleissa Crewnsa MFC Breaking Shown kera. Bboy Kalaco on lisäksi uransa aikana niin osallistunut kuin opettanut useita workshoppeja, tuomaroinut ja osallistunut battleihin ja koroegrafia -kilpailuihin sekä on yksi Eteläisen Amerikan suosituimpien battle -tapahtumien järjestäjistä (Paradise Battle). MFC crewnsa kanssa hän osallistui vuonna 2015 Talent Mexico -ohjelmaan, jossa he ylsivät aina semifinaaliin saakka. Pepe toimii myös breikkiä kilpamielessä treenaavan CC CREWIN päävalmentajana.


Tutustu opettajaan: https://www.instagram.com/bboykalaco/