Kokemuksia asiakkailta ryhmästä

Kysyimme kokemuksia ja näin Paavot vastasivat: 

Mikä on parasta Paavojen treeneissä?

  • Minulle tärkeää etenkin tuo ajankohta. Arki illlat ja viikonloppu minulla ja monella vielä lapsia harrastuksiin kuljettaville Paavo kollegoille ntäynnä tapahtumia..sunnuntai ilta on aika missä kukaan muu ei enää odota meiltä mitään muuta. Paavoista on tullut huume josta ei voi jäädä pois jos vaan muuten paikan päällä. (Vesa, 66v)
  • Parasta on monipuolisuus. Tällainen 60+-henkilö tarvitsee enemmän Paavo-ryhmän tyyppistä liikuntaa kuin esimerkiksi pelkästään sählyä tai juoksutreeniä. Lihashuolto, liikkuvuus, venyttely, sykkeen nosto jne. on kaikki tarpeen. (Mika +60v)

Miksi kannattaa liittyä mukaan ryhmään?

  • Minun liikkeelle paneva voima alunperin oli patuis vaimon ehdotus...huono selkä ja vuosittaiset ischias tyyppiset oireet ..toipuminen vei välillä viikkoja. Paavojen kanssa jumppaamalla  pikkuhiljaa selkälihakset korjaantuneet ja puuta koputellen..en ole kokenut enää selkäni kanssa ongelmia viimeiset vuodet. (Vesa, 66v)
  • Korona-aikana huomasin, että yksin kotona ei tule jumpattua vaikka se olisi etäohjattua. Hyvä porukka kannustaa tulemaan mukaan ja hyvässä porukassa hikoilukin on hauskaa. (Mika +60v)

Mitä tunneilla tehdään?

  • Tunnit olleet meille räätälöityjä ja  monipuolisia; Millan Kanssa erilaista lihaskuntoa kehittävää; Bodypumppia , Kuntopiiriä, Tehotreeniä joka Millan oma meille räätälöitay lihasohjelma ja kerran kuussa Kehonhuoltoa jossa venytelty mahdolliset lihaskeet taas vetreiksi. (Vesa, 66v)
  • Monipuolisesti hyvää liikuntaa. Ks. ensimmäinen vastaus ja kalenterimme. Joskus takavuosina kun ei tilapäisesti ollut ohjaaja paikalla, pidimme itse kuntopiiriä itsellemme. saamme myös jonkun verran vaikuttaa sisältöihin, mikä on hyvä. (Mika +60v)

Kenelle suosittelisit Paavot ryhmää?

  • Kaikille miehille...Paavoudelle ei suuria vaatimuksia ei ainakaan fyysisiä. Ryhmässä monenlaista kaveria; ollaan tavallisia pulliaisia jotka vaan haluavat pitää paikkojaan jollain keinolla vetreinä – Yksin se ei tule vaan onnistumaan...kaverit vieressä kannustaa tekemään. (Vesa, 66v)
  • Kaikille niille, jotka eivät yksin tule liikkuneeksi. Ryhmäliikunta Paavoissa ei tarkoita sitä, että kaikki liikkeet tehdään armeijamaisen samanaikaisesti. Jokainen tekee omien edellytystensä mukaisesti. (Mika +60v)

Kaikille niille, joiden mielestä jumppaaminen voi olla hauskaa.

Valmiita taitoja ei tarvita, voi aloittaa nollasta.

Kaikille niille, jotka haluvat pitää huolta kropastaan mukavalla tavalla.