Naisten telinevoimistelun

ESIVALMENNUSRYHMÄT

Alfan Liikuntakeskus

 

 

Esivalmennusryhmien tavoitteena on synnyttää rakkaus lajia kohtaan!

Opettaa laadukkaasti perusteet ja luoda vankka pohja lajitaidolle, opettaa ahkeruutta, tavoitteellista harjoittelua ja luoda pohja kilpailemiselle lajin parissa.

Leikinomaisuutta ja positiivisuutta unohtamatta! 

 

4-5 vuotiaat tytöt 

MiniEsikot harjoittelevat 2x1h. Ryhmä sopii innokkaalle harrastusta aloittavalle, ja joka haluaa käydä harjoituksissa 2krt/vko. Ryhmä suorittaa Kuparimerkkiä. (harrasteryhmien taitotaso II). 

6-7 vuotiaat tytöt

Esikot harjoittelevat 3x1,5h viikossa. Ryhmä sopii innokkaalle harrastusta aloittavalle, joka on telinekoulussa ollut II-tason ryhmässä ja perhe on valmis sitoutumaan säännölliseen harjoitteluun. Ryhmä suorittaa Pronssimerkkiä.

8-9 ja 10-11 vuotiaat tytöt 

IsotEsikot harjoittelevat 4x2-2,5h viikossa. Ryhmä sopii kilpatoimintaan haluavalle, joka on telinekoulussa ollut III-tason ryhmässä ja perhe on valmis sitoutumaan säännölliseen harjoitteluun kilpatasolla. Ryhmä suorittaa hopeamerkkiä ja kilpailee B-luokassa.

KilpailevatEsikot harjoittelevat 5x2-3h viikossa. Ryhmän tytöt ovat jo aloittaneet kilpailemisen ja näyttäneet B-luokassa VI kategorian. Ryhmä suorittaa kulta-, smaragdi- ja timanttimerkkiä.

 

 

KIINNOSTUITKO ESIVALMENNUSRYHMÄSTÄ?

Täytämme ryhmiä kysynnän mukaan. Toimintaan voi myös tulla mukaan kesken kauden.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin katsotaan teille sopiva ryhmä!

 

Esivalmennusryhmissä ohjataan voimistelija hänen taitotasolleen parhaiten sopivaan ryhmään, ikä huomioiden. 

Valmennuspolkua kuljetaan oman kehityksen mukaan, ja siirrot seuraavalle tasolle arvioidaan kauden päätteeksi (kevät, kesä, syksy). Arvioinnit tehdään yhdeksi kaudeksi kerrallaan.

Voimistelijanpolku jatkuu kronologisessa järjestyksessä Esivalmennusryhmästä toiseen, siirrytään Taitoryhmään tai taidon karttuessa kilparyhmään.