Maajoukkuevoimistelijat

Maajoukkue B-naiset Ydin

Jemina Phan (Turun seudun urheiluakatemia, Tehoryhmä)


Maajoukkue B-naiset

Iia Vehviläinen⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ (Turun seudun urheiluakatemia, Tehoryhmä)


Maajoukkue B-tytöt ja B-naiset

B-maajoukkueen tarkoituksena on saada kunkin ikäluokan motivoituneet ja potentiaaliset voimistelijat harjoittelemaan ja leireilemään yhdessä. Tavoitteena on tukea voimistelijaa urapolullaan eteenpäin esimerkiksi toimimalla ponnahduslautana A-maajoukkueeseen. Valmentajien, tuomareiden ja eri alojen asiantuntijoiden yhteistyöllä sekä valmentajakoulutuksilla autetaan kokonaisvaltaisen valmennuksen ymmärtämistä ja toteuttamista.

B-maajoukkue leireilee neljä leiriä vuoden aikana Kuortaneen urheiluopistolla. B-ydin leireillee pääosin A-maajoukkueen leirien yhteydessä.


Maajoukkue A-naiset ja A-tytöt 

Maajoukkueurheiljat valitaan edustamiinsa ryhmiin kilpailutulostensa perusteella.


Turun seudun urheiluakatemia

Turun Seudun Urheiluakatemia on yksi Suomen urheiluakatemioista. Urheiluakatemiassa tehdään yhdessä työtä suomalaisen huippu-urheilumenestyksen parantamisessa, osaamisen kasvattamisessa ja urheilun arvostuksen lisäämisessä.  Turun Seudun Urheiluakatemian yhteistyökumppaneita ovat Suomen Olympiakomitea, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Turun seudun oppilaitokset, Turun kaupunki, Turun seudun kunnat, lajiliitot ja alueen seurat.

Varmistamme, että urheilijoilla on kansainvälisen vertailun kestävä päivittäisvalmennus ja toimintaympäristö. Lahjakkaat nuoret voivat saavuttaa oman potentiaalinsa urheilussa. Kansainvälisesti menestyviä urheilijoita ja joukkueita on enemmän. Toimimme eettisesti kestävästi. Koulutus ja siviiliuraan valmistautuminen hoidetaan vastuullisesti ja suunnitelmallisesti.