Harrastetunnit kilpalajeissa

Rytminen Voimistelu 

Joukkuevoimistelu 

Kilpa-aerobic mini-/junnubic
Mini- ja junnubic ovat voimistelulaji kilpa-aerobicin harrasteryhmät. Ryhmissä harjoitellaan kilpa-aerobicin sekä voimistelun alkeita yhdessä liikunnasta ja menevästä musiikista nauttien. Aiempaa kokemusta ei tarvita. 

Telinevoimistelu III

TASO III toimii jatkotasona. Tunnit on tarkoitettu telinevoimistelun perusliikkeet, perusvoimistelun ja lajituntemuksen hallitseville. Tällä tasolla vahvistetaan aiemmilla tasoilla opittuja perusasioita, opetellaan uusia vaikeampia liikkeitä ja tehdään lajinomaista voimaharjoittelua. TASOlla III suoritetaan seuran Temppumerkistövihon tasoa III.

Akrobatiavoimistelu

Harrasteryhmien harjoituksissa tutustutaan akrobatiavoimisteluun, harjoitellaan perusvoimistelutaitoja, sekä akrobatiavoimistelun lajitaitoja hauskanpitoa ja leikkiä unohtamatta. Harrasteyhmät osallistuvat seuran joulu- ja kevätnäytöksiin. Harrasteyhmästä on mahdollista nousta kilparyhmään kauden päätteeksi.

Harrasteryhmät ovat avoimia kaikille oikean ikäisille akrobatiavoimistelusta kiinnostuneille. Ikärajoista voidaan tarvittaessa joustaa. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki akrobatiavoimistelusta kiinnostuneet tytöt ja pojat.