Esivalmennusryhmät


Naisten telinevoimistelun esivalmennusryhmien ensisijaisena tavoitteena on synnyttää rakkaus lajia kohtaan! 

Esivalmennusryhmissä opetellaan telinevoimistelun alkeet ja perusteet huolellisesti ja laadukkaasti. Harjoittelu IsoissaEsikoissa on jo tavoitteellista. Esivalmennusryhmien harjoittelussa tärkeää on...

  • Oppia telinevoimistelun perusteet laadukkaasti
  • Opetella harjoittelemaan tavoitteellisesti
  • Pitää leikinomaisuus ja positiivisuus mukana harjoittelussa 
  • Oppia että ahkeruudella kehittyy ja oppii uutta
  • Luoda pohja mahdolliselle kilpailemiselle lajin parissa
Esivalmennusryhmästä ohjataan voimistelija hänen taitotasolleen parhaiten sopivaan ryhmään. Arvioinnit tehdään yhdeksi kaudeksi kerrallaan.  Esivalmennuksesta voi siirtyä harraste-, taito- ja/tai kilparyhmiin.

Esivalmennusryhmät harjoittelevat 2-4krt/vk ja esiintyvät Stara-tapahtumissa ja mahdollisissa näytöksissä. Osa isojen esikkojen voimistelijoista osallistuu voimisteluliiton virallisiin kilpailuihin (voimistelijan oman taitotason mukaisesti). Perheet sitoutuvat ryhmän harjoitussuunnitelmaan.


MiniEsikot

MiniEsikoissa harjoittelee 4-5 vuotiaat (2014 s. 2018 – 2019)

Ryhmä harjoittelee 2x1h viikossa Alfan harraste- ja kilpasalissa. Ryhmä sopii innokkaalle harrastusta aloittavalle, ja joka haluaa käydä harjoituksissa 2x/vk. Ryhmä suorittaa Voimisteluliiton Kupari merkkiä.


Esikot

Esikoissa harjoittelee 6-7 vuotiaat (2024 s.2016 – 2017) 

Ryhmä harjoittelee 3x1,5h viikossa Alfan harraste - ja kilpasalissa. Ryhmä sopii innokkaalle harrastusta aloittavalle, joka on telinekoulussa ollut I- tai II-tason ryhmässä ja perhe on valmis sitoutumaan säännölliseen harjoitteluun. Ryhmä suorittaa Voimistleuliiton Pronssimerkkiä ja osallistuu Stara tapahtumiin.


IsotEsikot

IsotEsikot ryhmässä harjoittelee 8-9 vuotiaat (2024 s. 2014 – 2015) 

Ryhmä harjoittelee 4x2-2,5h viikossa Alfan kilpasalissa. Ryhmä sopii kilparyhmään tähätäävälle, joka on telinekoulussa ollut II- tai III-tason ryhmässä ja perhe on valmis sitoutumaan säännölliseen harjoitteluun. Ryhmän suorittaa Voimisteluliitton Hopea- ja Kultamerkkiä ja ovat jo aloittaneet kilpailemisen. 


Mukaan esivalmennusryhmään?

 jenni.lindroos@turunurheiluliitto.fi 

Seuraa meitä!

Instagram

@tuultytot

@tuul_telinevoimistelu

Facebook:

Turun Urheiluliitto- Telinevoimistelu