EsivalmennusryhmätTurun Urheiluliiton Naisten telinevoimistelun esivalmennusryhmien tavoitteena on synnyttää rakkaus lajia kohtaan! 
Esivalmennusryhmien harjoittelussa tärkeää on...

  • Oppia telinevoimistelun perusteet laadukkaasti
  • Opetella harjoittelemaan tavoitteellisesti 
  • Oppia että ahkeruudella kehittyy ja oppii uutta
  • Luoda vankka pohja lajitaidolle
  • Mahdollistaa kilpaileminen lajin parissa

Leikinomaisuutta ja positiivisuutta unohtamatta!  MiniEsikot

4-5 vuotiaat tytöt 

Ryhmä harjoittelee 2x1h Alfan telinesalissa. Ryhmä sopii innokkaalle harrastusta aloittavalle, ja joka haluaa käydä harjoituksissa 2krt/vk.

Esikot

6-7 vuotiaat tytöt

Ryhmä harjoittelee 3x1,5h viikossa Alfan telinesalissa. Ryhmä sopii innokkaalle harrastusta aloittavalle, joka on telinekoulussa ollut I- tai II-tason ryhmässä ja perhe on valmis sitoutumaan säännölliseen harjoitteluun. 

IsotEsikot

8-9 vuotiaat tytöt 

Ryhmä harjoittelee 4x2-2,5h viikossa Alfan telinesalissa. Ryhmä sopii kilparyhmään tähätäävälle, joka on telinekoulussa ollut II- tai III-tason ryhmässä ja perhe on valmis sitoutumaan säännölliseen harjoitteluun kilpatasolla.Esivalmennusryhmästä ohjataan voimistelija hänen taitotasolleen parhaiten sopivaan ryhmään. Valmennuspolkua kuljetaan oman kehityksen mukaan, ja siirrot seuraavalle tasolle arvioidaan jokaisen kauden päätteeksi (Kevät, kesä, syksy). Arvioinnit tehdään yhdeksi kaudeksi kerrallaan.  Esivalmennusryhmissä siirrytään eteenpäin seuraavan ikäluokan esivalmennus-, taito- tai harrasteryhmään, tai taidon karttuessa kilparyhmään.


Kiinnostuitko esivalmennusryhmistä? 

Tiedustelut ja kokeiluharjoituksesta sopiminen 

Esivalmennusryhmien vastaavalta:

Jenni Lindroos  jenni.lindroos@turunurheiluliitto.fi 

Seuraa meitä!

Instagram

@tuultytot

@tuul_telinevoimistelu

Facebook:

Turun Urheiluliitto- Telinevoimistelu