Kesän telinevoimisteluleirit Alfassa

Järjestämme kaikille 6-11-vuotiaille kaksi telinevoimisteluleiriä liikuntakeskus Alfassa 10.-14.6. ja 24.-28.6.

Ohjelmassa telinevoimistelua, liikuntapelejä ja -leikkejä, sekä ulkoliikuntaa. Leirille voi osallistua pakettihintaan ma-pe, tai valita itselleen sopivat päivät. 

Hinnasto: 

  • Yksi päivä 45€
  • Ma-pe 135€ (seuran jäsen 120€)
  • Hinta sisältää lounaan, vakuutuksen, materiaalit ja ohjatun toiminnan.

Ilmoittautuminen:

  • Ilmoittautuminen viikon 24 Alfan telinevoimisteluleirille 3.4.-2.6.
  • Ilmoittautuminen viikon 26 Alfan telinevoimisteluleirille 3.4.-17.6.
  • Ilmoittautumaan pääsee tämän sivun vasemmasta reunasta, tai painamalla tästä.

Leiripäivä klo 8:00-16:00. Leirille on mahdollista saapua klo 8:00, 9:00 tai 10:00. Leiriaamuihin klo 8:00-10:00 on varattu aikaa vapaalle toiminnalle, esimerkiksi piirtämiselle ja aamupalan syömiselle. Iltapäivän viimeinen tunti klo 15:00-16:00 on varattu aamun tapaan vapaalle toiminnalle ja oman välipalan syömiselle. 

Lapsi osallistuu ilman aikuista, ohjaajat huolehtivat lapsista ja lasten perustarpeista päivien aikana. Ilmoittautuneille lähetetään leiriä edeltävällä viikolla leirikirje sähköpostitse.

Varusteet: sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet, sekä säänmukaiset ulkoiluun soveltuvat vaatteet.  Sisällä paljain jaloin tai sukilla, ja pitkät hiukset tulee olla kiinni. Lämmintä sisävaatetta on hyvä olla esim. lounaan ja vapaa-ajan ajaksi.

Mukaan: vesipullo, ja halutessaan oman aamu- ja välipala. HUOM! Otathan lämpimässä säilyviä eväitä, tai kylmäsäilytettäville eväille oman pienen kylmälaukun.

Leirille ilmoittautuneet saavat leirikirjeen ilmoittautumisen mukana annettuun sähköpostiin leiriä edeltävällä viikolla. 

Ilmoittautuminen on sitova. Pidätämme oikeuden muutoksiin.  


Lisätiedot ja kyselyt:

Voimistelukoordinaattori Katariina Tamminen

voimistelukoordinaattori@turunurheiluliitto.fi