Isot Esikot

Esivalmennus Isot Esikot -ryhmässä voimistelee 2014-2015 syntyneitä tyttöjä. 

Ryhmän tavoitteena on telinevoimistelusta ja tavoitteellisesta harjoittelusta innostuminen, lajirakkauden syttyminen ja vahvan pohjan luominen kilpailemiselle!

  • Harjoittelu on tavoitteellista ja monipuolista telinevoimistelun perusominaisuuksien, lajitaitojen ja uusien temppujen kehittämistä. 
  • Luodaan pohja kilpailemiselle.
  • Positiivisuus on mukana kaikessa tekemisessä.
  • Onnistumisten kokeminen harjoittelussa.
  • Itseluottamuksen tukeminen harjoituksissa.

Esivalmennusryhmästä ohjataan voimistelija hänen taitotasolleen parhaiten sopivaan ryhmään. Arvioinnit tehdään yhdeksi kaudeksi kerrallaan.  Esivalmennuksesta voi siirtyä harraste-, taito- ja/tai kilparyhmiin.

Ryhmä esiintyy stara-tapahtumissa ja mahdollisissa näytöksissä, ja osa voimistelijoista kilpailee (voimistelijan omien taitojen mukaan) voimisteluliiton kilpailuissa. 

Valmennustiimi

Vastuuvalmentaja: Jenni Lindroos

Muut valmentajat: Ida-Sofia Heino


Harjoitusmäärä

Ryhmän voimistelijat harjoittelevat 4krt viikossa vuoden ympäri, myös kesän aikana. Harjoitussuunnitelmaan kuuluu harjoituksien lisäksi Stara-tapahtumia, mahdollisia treenipäiviä ja näytöksiä, ja osalle mahdollisesti voimisteluliiton virallisia kilpailuja (voimistelöija oman taitotason mukaisesti) yms. Perheet sitoutuvat ryhmän harjoitussuunnitelmaan.


Harjoituspaikka

 Alfan liikuntakeskus, Raunistulantie 15