Tuntikuvaukset

(voit myös kokeilla tunteja lyhyemmän ajan tapahtumassa)

10.00 Bodypump tekniikka ja 10.30 Bodypump™ 45´ (Maije) Bodypump™ tekniikka tunnilla käydään läpi tunnilla tarvittavaa hyvää tekniikkaa turvalliseen harjoitteluun. Hyvällä tekniikalla saat halutessasi lisää tehoa treeniin koko kehoa apuna käyttäen. Bodypump tunnilla saat lihaskuntotreenin koko keholle painoja, tankoa ja irtopainoja käyttäen. Tunnilla on liikevaihtoehtoja eritasoisille liikkujille.

11.30 MultiboardStep (Pertsa) Ainutlaatuinen tilaisuus! Tehokas ja energinen step tunti joka sisältää askellusta riveittäin eri suuntiin. Tunti antaa haastetta kokeneemmallekin steptunneilla käynneille. 

13.00 Bodycombat™ (Jani & Suvi) Juhlaohjelman numero 100 lanseeraus. BODYCOMBAT™ on voimistava kardiotreeni, jossa laitat kehosi äärirajoille. Tämä äärimmäisen energinen ohjelma saa inspiraationsa kamppailulajeista ja lainaa liikkeitä Karatesta, nyrkkeilystä, Taekwondosta, Tai Chistä, Capoeirasta ja Muay Thaista (thainyrkkeily).

14.00 Bodybalance™ 45´- kehonhuolto (Mari) Tunnilla rauhoitutaan huoltamaan kehoa hengityksen tahtiin ja rentoutumaan hämärässä salissa. Keskittymisen, hengityksen ja tarkoin valittujen liikeyhdistelmien kautta kehitetään voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta miellyttävän musiikin tahtiin.