Tuntikuvaukset

(voit myös kokeilla tunteja lyhyemmän ajan tapahtumassa)

10.15 Bodypump tekniikka ja  Bodypump™ 45´ (ohj. Maije)

Bodypump™ tekniikka tunnilla käydään läpi tunnilla tarvittavaa hyvää tekniikkaa turvalliseen harjoitteluun. Hyvällä tekniikalla saat halutessasi lisää tehoa treeniin koko kehoa apuna käyttäen. Tunnilla saat lihaskuntotreenin koko keholle painoja, tankoa ja irtopainoja käyttäen. Bodypump tunnilla on liikevaihtoehtoja eritasoisille liikkujille, joten tunti soveltuu sekä aloittelevalle että edistyneelle.                              

12.00 Bodybalance™ 45´kehonhuolto (ohjaajana Mari) Bodybalance™ tunnilla rauhoitutaan huoltamaan kehoa hengityksen tahtiin ja rentoutumaan. Keskittymisen, hengityksen ja tarkoin valittujen liikeyhdistelmien kautta kehitetään voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta miellyttävän musiikin tahtiin. Tapahtumassa 45´ tunnilla keskitytään kehonhuoltoon ilman core-osiota.

13.00 Bodycombat™ 45´ (ohjaajana Jani)  Tunnilla saat takuulla hien pintaan ja tehokkaan treenin ylävartalolle ilmaa nyrkkeillen ja potkien menevän musiikin tahdissa. Tämä äärimmäisen energinen ohjelma saa inspiraationsa kamppailulajeista ja lainaa liikkeitä Karatesta, nyrkkeilystä, Taekwondosta, Tai Chistä, Capoeirasta ja Muay Thaista (thainyrkkeily).  Isket, lyöt, potkit ja teet kata-liikkeitä polttaen samalla hurjan määrän kaloreita treenatessasi kohti erinomaista kuntoa.