Jumppala on yksi Turun Urheiluliitto ry:n urheiluseuran toimipaikoista. Seurassamme on 8 jaostoa. Jumppalan toiminta kuuluu Voimistelujaostoon. Muita jaostoja ovat keilailu, lentopallo, luistelu, nyrkkeily, pyöräily, triathlon ja yleisurheilu.

Jumppalassa toimintaa on viidessä eri salissa. Jumppalan tiloja käyttää kuusi toimialaa: Av (Akrobatiavoimistelu), LaNu (Lapset ja Nuoret), Jv (Joukkuevoimistelu), Rv (Rytminen voimistelu), Ka (Kilpa-aerobic) ja AiLi (Aikuisten ryhmäliikunta). Lisäksi jaostoomme kuuluu Telinevoimistelu, jonka harjoitukset tapahtuvat pääosin Liikuntakeskus Alfassa ja koulusaleilla. Jumppalan lisäksi ryhmäliikuntaa on kerran viikossa Hepokullan koululla ja tulevaisuudessa tavoitteena lisätä muitakin koulusalivuoroja ympäri Turkua.

Toiminnan tarkoituksena on edistää kilpa- ja huippu-urheilun sekä liikunnan harrastusta ja muuta näihin liittyvää toimintaa seuran toiminta-alueella sekä innostaa niin jäseniä kuin muitakin henkilöitä toimimaan näiden päämäärien hyväksi. 

Ryhmäliikuntatunneilla on tavoitteena tarjota monipuolikasta ja laadukasta toimintaa, jossa etusijalla on asiakkaiden hyvinvointi. Haluamme tarjota tunteja kevyemmästä raskaampaan ja antaa jokaisella tunteja vaihtoehtoja jokaiselle, jotta kaikki saavat itselleen sopivan treenin.  

 Arvomme:

Yhteisöllisyys • yhteistyö, arvostus, kunnioitus

Yhteisöllisyys on mustakeltaisen perheen yhteishenkeä, yhdessä tekemistä ja kaikkien toimijoiden työn arvostamista. Muistamme pitkät perinteemme ja kunnioitamme niitä. Olemme ylpeitä Turun Urheiluliittolaisuudesta.

 Vastuullisuus • yksilön, jaoston ja seuran kasvu ja kehittyminen, rehellisyys ja oikeudenmukaisuus, jokaisen tasavertainen mahdollisuus liikuntaan ja urheiluun

Kasvamme ja kehitymme seurana vastuullisesti. Tarjoamme turvallisen toimintaympäristön jokaiselle yksilönä ja yhdenvertaisena seuramme jäsenenä. Viestimme avoimesti vastuumme kantaen.

 Rohkeus • itsensä voittaminen, tavoitteiden saavuttaminen, edelläkävijyys, pitkäjänteisyys

Itsensä voittaminen on ensimmäinen voitto. Olemme rohkeasti edelläkävijöitä. Meillä on tahtoa kehittyä ja onnistua. Pitkäjänteisellä ja ammattimaisella toiminnalla menestymme. Uskallamme tavoitella huippua.

Urheiluliittolaisuus • perinteet, mustakeltaisuus, juuret, ylpeys

Olemme kiitollisia seuran pitkästä historiasta ja siitä työstä, jota menneet polvet ovat seuramme eteen tehneet. Tunnemme vastuumme tulevaisuudesta. Kannamme ylpeydellä mustakeltaisia seuravärejämme ja käyttäydymme fiksusti niin urheiluareenoilla kuin niiden ulkopuolellakin.

Arvomme ohjaavat kohti parempaa urheilua. 

Seuratoimintaa vuodesta 1901. Lue lisää seurasta tästä