Harrastekilparyhmät

Harrastekilparyhmien tavoite on nousujohteisen harjoittelun lisäksi tarjota upeita kokemuksia, luoda onnistumisia ja rakentaa elämän mittaista rakkautta lajiin ja liikuntaan. 

Harrastekilparyhmissä voimistelijat suorittavat voimisteluliiton miesten telinevoimistelun merkkijärjestelmän merkkejä, sekä kilpailevat kilpalinjalla tai osallistuen STARA tapahtumiin voimistelijan taitotason mukaisesti. Menestyspaineita ei ole, vaan jokainen voimistelee oman taitotasonsa mukaisesti, tavoitteena nauttia erilaisista voimistelukokemuksista. 

Harrastekilparyhmät osallistuvat kilpailujen lisäksi voimistelujaoston näytöksiin, ja mahdollisille miesten telinevoimistelun toimialan järjestämille harjoitusleireille.

Ryhmän harjoittelu on ympärivuotista. Perheet sitoutuvat ryhmän harjoitussuunnitelmaan.

Harrastekilparyhmät ovat suljettuja ryhmiä, joihin valikoidutaan taitotestien perusteella. 


Miten mukaan?

Voimistelijat etenevät harrastekilparyhmiin esivalmennus- taito- tai harrasteryhmien kautta. 

Myös toisesta lajista siirtyminen, aiempi kokemus voimistelusta tai riittävä taitotaso mahdollistavat harrastekilparyhmiin valinnan testien tai kokeiluharjoituksien kautta.

Harrastekilparyhmien kautta valmentajat voivat suositella osalle harrastekilparyhmäläisille kilparyhmään siirtymistä, mutta siirtyminen on täysin vapaaehtoista.

Täydennämme miesten telinevoimistelun ryhmiä!

Yhteydenotot  miestentelinevoimistelu@turunurheiluliitto.fi 


Seuraa meitä!

Instagram

@tuul_telinevoimistelu

Facebook:

Turun Urheiluliitto- Telinevoimistelu